Yusufreis13 Posted December 4, 2025 #1 Posted December 4, 2025 (edited) Hocam size güveniyoruz eyvallah hakkaniyetli olur dedik tamam sıkıntı yokta bu kadarı da fazla ya nonvip hesap 13 Kasım'da açılmış en ufak aktifligi bile yok onu seçiyorsunuz ben 1 2 aydır 7/24 chette kupon falan paylaşıyorum her gün geceyi sabah ediyorum siz kendiniz de görüyorsunuz buna rağmen çıkmadı neyse eyvallah çekelim yine. Yusufreis13 @Therewego @Ozerbank Edited December 4, 2025 by Yusufreis13 .
ahmetkaanc Posted December 4, 2025 #4 Posted December 4, 2025 Kral bi sonrakinde de biz alırız inşallah takma kafaya
Guventunc Posted December 4, 2025 #5 Posted December 4, 2025 nasip kısmet de bu çekilişin nasıl ve ne şekilde yapıldıgını bile bilmiyorum
efunay Posted December 4, 2025 #8 Posted December 4, 2025 Hocam alanlar bir daha almasın olayı devam ettikçe öyle yada böyle girecez araya umarım inşallah
sago6793 Posted December 4, 2025 #9 Posted December 4, 2025 Kazanmanın tek sırrı multi hesapla katılmak sanırım zira ilk etkinlikte 2 hesapla katılan birini appeals yoluyla bildirdim, eğer bağlantısı varsa 1 tanesi diskalifiye olacağı söylendi. Şahıs ana hesabıyla etkinliği kazandı, sanırım alt hesabı diskalifiye oldu. Yani 20 hesapla katılın, 1 tanesi belki kazanır, 19 tanesi diskalifiye olsa da önemli değil. Bu durumda 2 hesabının da diskalifiye olması gerekirdi. Kazanan gerçek katılımcılara tebrikler.
WinXP Posted December 4, 2025 #11 Posted December 4, 2025 bizim şansımız da kim vurduya gider o zaman
axxax Posted December 5, 2025 #12 Posted December 5, 2025 nasibi şansı olan her daim bir şeyler kazanır
Bugra07 Posted December 5, 2025 #15 Posted December 5, 2025 11 hours ago, gewinner said: Bu çekilişler nerede yapılıyor Çekilişler balina diye adlandırdığımız beyefendilerin 7-8 haneli dolar kazanınca çekiliş yapabilirsiniz demesiyle yapılır. O an anlık olarak bu forumda bir konu açılır çok kısa sürede katılan katılır. SAbah 6 da da olabilir akşam 9 da ne zaman para kazanılırsa. Bazen forum da çekiliş olsun derler bazen chate direkt yollarlar parayı.
uxihecal Posted December 17, 2025 #19 Posted December 17, 2025 tamamen şans ve botların sayısı inanılmaz fazla normal olarak şansları daha yüksek
Featured Comment