Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

Merhaba.
Sabahlayıp maçlar bitene kadar bekledim. Forum açılır açılmaz İlk 15.sıradan yazdım. Aktiflik desen tanımayan yoktur. Sohbette hep varım. 

İlk çekiliştede geç yazdığım için seçilmedim dedim tamam ama şuan neden seçilmiyorum çok merak ediyorum. Sayfamdaki üzerimdeki ve altımdaki yorumlar seçilmiş ama ben asla seçilmiyorum. Özel bir antipatiniz mi var bir yanlışım mı oldu size anlamadım. Muhtemelen seçtiğiniz kişilerden çok daha aktif bir chatterımdır. Kimseye de bir yanlışım olmamıştır.

Kısa yazmışım desek ilk çekilişte benim gibi yazanların hepsi seçilmiş.( 1 cümle ve teşekkür) Yani bu bir kriter bile değil. Bunu öne sürerek seçilmediysem gerçekten üzücü.

Ne yapmam lazım seçilmem için söyler misiniz? Gerçekten çok merak ediyorum hangi sebeple elediğinizi açıklama yaparsanız sevinirim. @Therewego @Ozerbank

Edited by scatterhuseyin
Posted (edited)

Aynı şekilde, 2021 den beri üyeyim. İlk listede yoktum eyvallah isimlerin hepsi tanıdık dedik geçtik. 2. Listede ne senin ne de benim olmamamın açıklamasını hiç biri yapamaz. Günde iki mesajını zar zor gördüğümüz, sohbette adını selamını görmediğimiz adamlar aktif biz değiliz. Konuşma hakkımı 2. listeye bırakmıştım; kötü niyetli kişiler tarafından seçiliyor isimler. Yeni listenin yarısından fazlasının benim kadar eski üyeliği yok, onda birim kadar mesajı, iletişimi yok. Modlar çok yorgun onlara haksızlık etmeyelim çok adiller ayağına da gelmiyorum. İşinizi doğru düzgün yapın. Abi size parayı adını sanını görmediği insanlara teslim edin diye vermiyor.

Edited by feritto
Posted
16 minutes ago, feritto said:

Aynı şekilde, 2021 den beri üyeyim. İlk listede yoktum eyvallah isimlerin hepsi tanıdık dedik geçtik. 2. Listede ne senin ne de benim olmamamın açıklamasını hiç biri yapamaz. Günde iki mesajını zar zor gördüğümüz, sohbette adını selamını görmediğimiz adamlar aktif biz değiliz. Konuşma hakkımı 2. listeye bırakmıştım; kötü niyetli kişiler tarafından seçiliyor isimler. Yeni listenin yarısından fazlasının benim kadar eski üyeliği yok, onda birim kadar mesajı, iletişimi yok. Modlar çok yorgun onlara haksızlık etmeyelim çok adiller ayağına da gelmiyorum. İşinizi doğru düzgün yapın. Abi size parayı adını sanını görmediği insanlara teslim edin diye vermiyor.

Bilmiyorum gerçekten. Büyük hayal kırıklığı.

Özellikle sabahladım, maçlar boyunca hatta maçlar olmadığında bile aktiftim chatte. İlk sıralardan foruma katıldım. Daha ne yapabilirim bilmiyorum.

Dediğim gibi sohbette Türkçe chati açıklayıcı yazı yazma muhabbeti döndü. Fakat ilk çekilişte asla buna dikkat edilmedi. Eğer bundan dolayı elendiysem büyük haksızlık oldu. Çünkü özellikle ilk çekilişteki kişileri inceledim tek tek benim gibi teşekkür edip seçilen birçok kişi olmuş. 

Posted
41 minutes ago, decepticon2344 said:

nasipte varsa olur

Nasipten öte çekilişler arasındaki tutarsızlıklar aslında mevzu. Şu kısımda bahsettiğim:

10 hours ago, scatterhuseyin said:

Kısa yazmışım desek ilk çekilişte benim gibi yazanların hepsi seçilmiş.( 1 cümle ve teşekkür) Yani bu bir kriter bile değil. Bunu öne sürerek seçilmediysem gerçekten üzücü.

Posted

Bende yetişemedim çekilişe fakat chatte sürekli gördüğüm aktif üyelerin birçoğu yok kazananlar ve kaybedenler modlarin insafına mı kalıyor daha önce defalarca haksız ban yemiştim katılalım bakalım cikacakmi ilahi adalelt tecelli edecekmi

• Moderator
Posted

Geri bildirimin için teşekkür ederim. Şunu özellikle belirtmek isterim ki seçim sürecinde kimseye karşı bir antipati ya da kişisel bir tercih söz konusu değil. Her etkinlikte olduğu gibi bu çekilişte de olabildiğince adaletli ve dengeli bir seçim yapmaya özen gösterdik.

Mesajın erken yazılması ya da aktiflik seviyesi tek başına belirleyici olmuyor; katılım yoğunluğu, gönderim zamanı, etkinlik koşulları ve bazı teknik etkenler de sürecin bir parçası. Bu nedenle bazı kullanıcıların seçilip bazılarının seçilememesi tamamen bu doğal dağılımdan kaynaklanıyor.

Seni özellikle elemek ya da göz ardı etmek gibi bir durum kesinlikle yok. Katılım çok olduğu için her etkinlikte herkesi seçmek mümkün olmuyor maalesef. Ancak bu gelecekte seçilmeyeceğiniz anlamına gelmez; benzer bir etkinlik olduğunda daha kapsayıcı bir dağılım yapmaya çalışacağız.

Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Saygılarımla @Therewego

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use