Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

Türkçe sohbette 777aldo  nun iyi niyetle gönderdiği rain'lere teşekkür ederim. Ancak son dönemde bu rain'ler nedeniyle odaya çok fazla bot giriş yapmakta, bu durum sohbet akışını zorlaştırmakta ve yoğun spam oluşmasına yol açmaktadır.

Ayrıca bot yoğunluğu sebebiyle gerçek kullanıcıların rain’den faydalanma ihtimali de düşmektedir. Bu nedenle sohbet ortamını daha verimli hale getirmek adına bazı önerileri tartışmaya açmak istiyorum.

Olası Çözüm Önerileri

1-) Sorun olarak görülmeyebilir, mevcut şekilde devam edebilir.

2-) Rain yerine RH gibi daha kontrollü bir yöntem kullanılabilir.

3-) Daha önce modlar tarafından açılan form üzerinden yeniden değerlendirme talep edilebilir.

4-) 777aldo’ya bu konuda nazikçe rain sıklığını azaltma veya farklı bir yöntem deneme önerisi sunulabilir.

5-) Site yönetimine toplu başvuruyla çözüm istenebilir.

Görüş ve önerilerinizi duymak isterim. Amacım kimseyi eleştirmek değil, sohbet ortamının daha keyifli ve adil olmasına katkı sağlamak. 🌿

Edited by jakamoo
Posted

Google Form gelecek dertler bitecek,

form altına Türk olduğumuzu kanıtlayan yabancıların ve botların bilemediği 1 soru sorulacak

Örnek: Malum kişi denildiğinde akıla kim gelir?

bitti gitti.

Posted (edited)

bence başlığı açan hintli olabilir :D (chatte uzun zaman geçirince herkesi bot ya da fake hesap sanıyorsun :)) onun yan etkileri.)

benim bu konuda önerim. bir hesap açılınca 1 ay boyunca chatte rain alamamalı. ya da ranked olmalı sadece wager yeterli olmamalı. bu ve benzeri kriterler gelmeden chat suistimale açık.

Edited by dalutzz
Posted

aldo abinin attıgı rainleri biz türkler dışında herkes alıyor bu gercekten artık sinir verici 25 kişilik rainde 3 tanhe türk var kalanları yeni hesap vs umarım bu olaya bir düzenleme gelir 🍀

Posted
1 minute ago, Ephesus said:

form altına Türk olduğumuzu kanıtlayan yabancıların ve botların bilemediği 1 soru sorulacak

bitti gitti.

Örnek 2. Soru : Bu cümlede ne yazmaktadır? “ üdn kbakldan ibr edat koçikalta ıldam

Posted
4 minutes ago, Ephesus said:

bitti gitti.

en iyisini yapmışsın hocam yardım şart :)

Posted
2 minutes ago, Ephesus said:

Örnek 2. Soru : Bu cümlede ne yazmaktadır? “ üdn kbakldan ibr edat koçikalta ıldam

yapay zeka soruyu çözemiyor test edildi, test başarıyla sonuçlandı. artık şu AMINAKODUMUN chatinde bir adet Telegram grubu açılmasını ve GOOGLE FORM ile dağıtım yapılmasını söyleyiniz, dillendiriniz.

Posted

Eline ağzına sağlık dostum ancak yetkisi olan kimsenin umurunda olan bir konu değil maalesef, adaleti geçtim chat bombok bir yere döndü kendi yazdığımızı göremiyoruz sohbet edemiyoruz