Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

Herkes tarafından bilinse de canlı destek tarafından böyle bir yasaklamamız yok deniliyor. 

Genelde 1 hafta sürdüğü söylenen rain banının olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Ekran görüntüsü 2025-12-11 104927.png

Edited by karincayim
Posted
15 minutes ago, mebevex said:

Eskiden canlı destek pazarlama ekibinin aldığı karar diyordu sonrasında böyle bir yasak yok demeye başladı. :D

Tam olarak 7 gün sürdü az önce tekrar rain aldım sorsan yok ama işte öyle bişey :D

Ekran görüntüsü 2025-12-11 143449.png

Posted

İnsanlar olduğunu düşünse de olmadığını söylüyorlar ama bazen chatte takılırken aynı adama 3-5 kez düşerken diğerlerine düşmeyebiliyor bence şans işi gibi

Posted

Var süre olarak 1 hafta sürüyor, canlı destek bir şey yapamıyor. Sistem ya otomatik atıyor yada belli bir ai kullanıyor tam bilmiyorum. Nerden eminim peki ? 2-3 arkadaş farklı zamanlarda yaşadık

Posted

Var mı yok mu bilmem, kendimden örnek vereyim. Ben yeniyim; rain’in ne olduğunu bile öğreneli bir hafta oldu. İlk gün yeniyim diye sanırım birkaç adet almışım, ardından 7 gün boyunca hiç almadım. Hafta başında tek tük atmaya başladı. Çoğu şeyi chatte sohbet ederek öğrendim, sağ olsunlar yardımcı oldular.

Posted

güncelleme

rain aldığımda söylemiştim açıldı diye, tam 1 hafta sürdü diye, o gün toplam 4 rain aldım ve 4 gündür rain düşmüyor hesaba yeniden buglandı galiba