yusufemir31 Posted December 21, 2025 #1 Posted December 21, 2025 Arkadaşlar uzunca süredir bu sitede aktif olarak oynuyorum ancak forumu yeni keşfettim Bunca zaman kaybettim artık kazanmak istiyorum. Forum çekilişleri, Eddie’nin çekilişleri, Aldo abinin yaptıkları vesaire bunlara nasıl katılım sağlamam gerekiyor ?
astronotcoin Posted December 21, 2025 #2 Posted December 21, 2025 Şansın varsa alırsın ama sanmıyorum önünde birden fazla çok hesap oluyor çünkü...
okan777 Posted December 22, 2025 #3 Posted December 22, 2025 Denemek lazım şans nasip işi bu işler... ALDO abimizi seviyoruz
Baris kapici Posted December 22, 2025 #4 Posted December 22, 2025 Valla aynı dery bendede var bizde kazanalım artık
RED3X Posted January 3 #5 Posted January 3 Rain şartlarını yerine getir yeter, bir de normal chatleş spam falan yapma.
muratbets Posted January 17 #6 Posted January 17 Genelde çekilişler forumda ya da yayıncıların duyurularında paylaşılıyor, aktif olup takip etmek gerekiyor. Ama beklentiyi çok yükseltmemek lazım, biraz da şans işi 😅
Featured Comment