guro61754 Posted May 1 #1 Posted May 1 yerel para birimi ile para iadem mevcut finans birimi yazdi bilgilerimi istedi 27sinden beri gelmedi banka hesap hareketlerimi yolladım onca sey yaptım ama hala gelmedi ne yapacagımı bilmiyorum zor durumdayım canlı destek bizim yapacak birsyimiz yok karısmıyoruz finans birimine diyor finans birimide maillere cevap vermiyor. bana yardımcı olun lütfen
guro61754 Posted May 1 Author #3 Posted May 1 2 minutes ago, macsako31 said: en kısa zamanda çözerler umarım cidden magdur durumdayız hicbir görevliden cevap alamıyruz sayın tr modumuz @Ozerbank dan yardımlarını bekliyoruz.
Defidem Posted May 4 #4 Posted May 4 yerel para birimindeki sorunların bitmesi pek mümkün değil gibi gözüküyor. Ülkedeki durum malum
Dumby Posted May 5 #5 Posted May 5 Hocam maalesef havale konusunda durum herkese böyle, o yüzden kriptoya yönelmek lazım.
dakvak Posted May 9 #6 Posted May 9 en kısa zamanda çözerler dostum başına gelen olayı stake o konuda kimseyi magdur etmez
guro61754 Posted May 14 Author #7 Posted May 14 sorunum hala daha cozulmedi stake magdur etti canlı destek yardımcı bile olmuyor.
forkanky Posted May 15 #8 Posted May 15 kanka cezai işlem sınırlarına takılmamak adına böle kripto yönelin basit yani işlem öğrendin mi cidden bazı arkadaslar bilmiyor karmaşık geliyor anlıyorum ama basit ve hızlı
Featured Comment