Moderator spiman417 Posted June 1 Moderator #26 Posted June 1 48 minutes ago, Cejman said: No i tutaj się zgodzę, udało się stworzyć społeczność, chcąc nie chcąc. Osobiście nie odwołuję od mute'a, nie ważne czy był słuszny czy nie. Regulamin jest regulaminem i trzeba go przestrzegać, mam za to zupełnie inne zastrzeżenia a chodzi mi tylko i wyłącznie o to w jak niechlujny, zarozumiały, często z góry traktujący sposób prowokacyjnie wypowiada się graczy i uczestników tej Naszej społeczności. Pozdrawiam ciepło, Cejman ^^ dziękuję za opinie wrzucam je standardowo w to samo miejsce bardzo dziekuje wszystkim za pozytywne opinie ktore sa w wiekszej ilości co pokazuje jaka tak naprawde robie tutaj robote i spelniam oczekiwania administracji oraz samego szefa Eddiego . Administracja jest zadowolona z prowadzenia chatu w ten sposob wiec dziekuje wam za zaufanie i pozdrawiam wszystkich
majdan95 Posted June 1 #27 Posted June 1 Spiman jest w porządku a hejterzy do wora, muty są dla naszego dobra XD spiman417 and mistaker 2
Cejman Posted June 3 #28 Posted June 3 (edited) On 6/1/2026 at 5:35 AM, spiman417 said: dziękuję za opinie wrzucam je standardowo w to samo miejsce bardzo dziekuje wszystkim za pozytywne opinie ktore sa w wiekszej ilości co pokazuje jaka tak naprawde robie tutaj robote i spelniam oczekiwania administracji oraz samego szefa Eddiego . Administracja jest zadowolona z prowadzenia chatu w ten sposob wiec dziekuje wam za zaufanie i pozdrawiam wszystkich Dobrze wiesz jak było, nie udawaj głupiej. Nigdy bym Ci pozytywnej opinii nie wystawił. Fatalny jesteś. Powinieneś przywrócić mój poprzedni post, usuń sobie pierwszą odpowiedź do post'a Tidus'a. Tamten post który oddzielnie założyłem na Twój temat był dokładniejszy. Fotki dodaję tak o, daj sobie spokój z tym blokowaniem treści bo sobie tylko biady narobisz... Edited June 3 by Cejman
Cejman Posted June 3 #29 Posted June 3 (edited) Dzień dobry ponownie wszyskim, pozwolę sobie dodać coś jeszcze od siebie. Mianowicie w jaki sposób Nasz moderator Spiman postępuję z niewygodnymi i nieprzychylnymi osobami. To była reakcja na moją odpowiedź którą można zobaczyć powyżej. Na szczęście administracja ściągnęła 14 dniową blokadę. Mam nadzieję, że konsekwencje zostaną wyciągniętę. Gorąco pozdrawiam, Cejman ^^ Edited June 3 by Cejman
Featured Comment