Jump to content

Wszystko co chciałbyś wiedzieć o Stake, a bałeś się zapytać 😎

mistaker

Featured Comment

• Moderator
Posted

Witajcie,

Chciałbym otworzyć stale otwarty temat Q&A. Proszę o zadawanie pytań związanych z platformą  Stake. Postaram się odpowiedzieć na każde pytanie (związane ze Stake).

Pozdrawiam 🙂 

Posted

Skoro bałem się o coś zapytać to dlaczego miałbym się teraz nie bać zrobić tego tu?

Bardzo ciekawi mnie kwestia limitowania zakładów. Przed chwila znalazłem na twitterze link do zakładu na ruski tenis stołowy za 160 000$. Jakim cudem takie zdarzenia nie są limitowane? Przecież przy takich stawkach i biorąc pod uwagę wydarzenie, ustawienie tego meczu to błahostka. Faktem jest, że koleś jednak przegral zakład. Gdzieś widziałem, że limity zależą od providera więc pewnie nie dostanę żadnej sensownej odpowiedzi ale temat mnie zaciekawił. 

• Moderator
Posted
4 hours ago, Kituna said:

Bardzo ciekawi mnie kwestia limitowania zakładów. Przed chwila znalazłem na twitterze link do zakładu na ruski tenis stołowy za 160 000$. Jakim cudem takie zdarzenia nie są limitowane? Przecież przy takich stawkach i biorąc pod uwagę wydarzenie, ustawienie tego meczu to błahostka. Faktem jest, że koleś jednak przegral zakład. Gdzieś widziałem, że limity zależą od providera więc pewnie nie dostanę żadnej sensownej odpowiedzi ale temat mnie zaciekawił. 

W rzeczy samej 🙂 Limity są ustawiane przez dostawcę. Ciężko powiedzieć dlaczego dostawca zdecydował w ten sposób.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use