spiderpajak Posted January 11, 2022 #1 Posted January 11, 2022 Czy jest jakiś sposób aby w minach zrobić taki warunek: jeśli zakład osiągnie jakąś wartość to wtedy coś tam (np. zatrzymaj tryb automatyczny) Nie widzę nigdzie warunku o wartość zakładu Przy okazji, potrafi ktoś rozpisać wzór matematyczny na zależność mnożnika od szansy?
Moderator mistaker Posted January 12, 2022 Moderator #2 Posted January 12, 2022 10 hours ago, spiderpajak said: Czy jest jakiś sposób aby w minach zrobić taki warunek: jeśli zakład osiągnie jakąś wartość to wtedy coś tam (np. zatrzymaj tryb automatyczny) Nie widzę nigdzie warunku o wartość zakładu Przy okazji, potrafi ktoś rozpisać wzór matematyczny na zależność mnożnika od szansy? Nie ma możliwości ustawienia takiego warunku. Być może istnieją jakieś boty do gry, ale na oficjalnie nie ma. Wszystko według wzoru https://stake.com/provably-fair/calculation?game=mines . Poniżej masz wszystkie dostępne mnożniki w tej grze.
spiderpajak Posted January 12, 2022 Author #3 Posted January 12, 2022 Ostatni na czacie pisałeś, że da się tak zrobić. Dałeś rozpiskę do min a ja pytałem o kostki
Moderator mistaker Posted January 13, 2022 Moderator #4 Posted January 13, 2022 temat był taktyka na miny 🙂
spiderpajak Posted January 13, 2022 Author #5 Posted January 13, 2022 serio dałem zły temat Dasz radę zmienić na kostki?
Moderator mistaker Posted January 13, 2022 Moderator #6 Posted January 13, 2022 5 minutes ago, spiderpajak said: serio dałem zły temat Dasz radę zmienić na kostki? zmienione 🙂
TTevil Posted January 14, 2022 #7 Posted January 14, 2022 On 1/11/2022 at 8:00 PM, spiderpajak said: Czy jest jakiś sposób aby w minach zrobić taki warunek: jeśli zakład osiągnie jakąś wartość to wtedy coś tam (np. zatrzymaj tryb automatyczny) Nie widzę nigdzie warunku o wartość zakładu Przy okazji, potrafi ktoś rozpisać wzór matematyczny na zależność mnożnika od szansy? Szkoda że jednak nie ma takiej możliwości bazowo w Stake. 🙄
papciak64 Posted September 20, 2022 #8 Posted September 20, 2022 Ja czasami uzywam taktyki podwajania przy przegranej ale trzeba uważać
Natkaaa Posted October 31, 2022 #9 Posted October 31, 2022 tez tak robie jak tyn papciak ale na kostce czesto zdarza sie ze spali 2 lub 3 razy pod rząd
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.