Jump to content

Szansa na Plinko 1000x

steamingpolak
 Share

Featured Comment

Duzo sie o tym mowi jaka jest szansa na 1000x plinko i 99.99% ludzi ci powie ze jest okolo 1 na 32 000 bo sa dwa pola na planszy z szansa okolo 1 na 64k no to latwo powiedziec ze 64 000/2 = 32 000, a jest kilka osob co moze pokazac kalkulacje matematyczna ze jest 1 na 64 000. Ciekawy jestem jak ta kalkulacja dziala.

Dopiero ci to opisywałem na chacie.

system plinko bierze kalkulacje jak rzut monetą ileś razy z rzędu.

na 1000x potrzebujesz 16 rzutów wszystkie reszka albo wszystkie orzeł

szanse 50%/50% na którekolwiek 16 razy z rzędu daje 2 do potęgi 16 daje wynik 1/65536

ale dlatego że system używa i orła i reszki jest zobrazowane obiema stronami piramidki plinko i na obu stronach jest 1000x

Co daje szansę 1/65536 na 1000x dla orła i 1/65536 dla reszki

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
3 hours ago, spiderpajak said:

@gregstmJak to jest ze na każdym screenie w saldzie jest tyle ile wyniosła wygrana?

Pierwsze 2 screeny za 8 i 11$ sa moje i obie wygrane byly w odstepie tygodnia i w obu przypadkach wpadlo w mniej niz 10 min po doladowaniu paru dyszek a z kolei te 2 ostatnie w euro to sa kumpla i on to tam czaruje w huj laduje co chwile max 10-20$ puszcza pare kulek wchodzi wychodzi zmienia vpna itd jak siadzie cos to wyplaca i znowu ja to beke z tego cisne no ale w ciagu ostatnich paru mcy trafil 1000x chyba z 6 razy i duzo 130x 

A co naprawde myslisz ze wszedlbym sobie na forum jakiegos internetowego kasyna i wrzucal fake screeny wygranych zeby mi jakies randomy z neta  poklaskiwaly??

Pierwsze pol roku trafilem 4x 1000x ale sa drobne 2x po 3c raz za 21c i 58c i powiem ci ze juz stracilem nadzieje ze kiedykolwiem siadzie za wieksze stawke do tego gra sama w sobie mnie juz tak frustruje ze  nie moge zdzierzyc dluzej niz pare czy tam parenascie minut takze no fart niesamowity

A co naprawde myslisz ze wszedlbym sobie na forum jakiegos internetowego kasyna i wrzucal fake screeny wygranych zeby mi jakies randomy z neta  poklaskiwaly??

Ja tylko zwróciłem uwagę że to jest dziwne 🙂 Wygląda jakby za każdym razem wpadał 1k przy końcu balansu 

Edited by spiderpajak

6 hours ago, spiderpajak said:

A co naprawde myslisz ze wszedlbym sobie na forum jakiegos internetowego kasyna i wrzucal fake screeny wygranych zeby mi jakies randomy z neta  poklaskiwaly??

Ja tylko zwróciłem uwagę że to jest dziwne 🙂 Wygląda jakby za każdym razem wpadał 1k przy końcu balansu 

Wrecz odwrotnie za kazdym razem na samym poczatku ja zamiast np 500 czy 1000 doladowac wole czesto mniejsze kwoty i jak cos jebnie to wtedy zwiekszam stawke i w przupadku tego za 11$ to wpadlo mi najpierw 130x za 5$ zwiekszylem na 11 i doslownie pare kulek droplem i siadlo a za 8$ tydzien pozniej jak juz wjebalem z 5000$ i akurat konczylem wpierdalac kolejny depozyt i nagle boom