Jump to content

Złe zachowanie na czacie

Pacjent2137

Featured Comment

Posted

Zgodzę się z przedmówcą taktycznym. Gracz Pacjent sam podjudza innych , zaczepia i jest bardzo toksyczny.

Po czym , nasz zgrany chat polski jest zmuszony do zareagowania i zhejtowania tego typu nieprzyjemne odzywki .

A na sam koniec , Pacjent robi screeny wszelkich rozmów i " kabluje" na innych. Nie jest to zachowanie godne naśladowania. Oby mniej było takich nieprzyjemnych ludzi , w tak świetnie prosperującym chacie ;) 

Pozdrawiam

Posted

Zgadzam się, chłop sam bym mega toksyczny i ma czelność takie posty wystawiać. Definitywnie potrzebujemy nocnego moderatora, który ogarnął by sprawę w 5 min i nie byłoby tu nawet tego postu. Ale takie teksty innych osób też nie są na miejscu. Następnym razem jeżeli ktoś wam nie pasuję istnieje przycisk "ignoruj". Polecam go używać, nie warto sobie psuć krwi na takie głupoty.

• Moderator
Posted
1 hour ago, Dpro said:

Definitywnie potrzebujemy nocnego moderatora, który ogarnął by sprawę w 5 min i nie byłoby tu nawet tego postu

Niedługo będzie, rekrutacja trwa.

@Pacjent2137 takie sytuacje możesz zgłosić do moderatora nie widzę żadnej potrzeby tworzenia wątków na czacie. Moderator może sprawdzić czat wstecz. Sprawdzę całą sytuację.

Posted

Doprawdy zadziwia mnie tacy ludzie,sami zaczynacie atak na mnie abym zaczał wyzywać (i to już drugi raz) po czym myślicie że bedę siedział cicho.Najpierw sami się ogarnijcie.

• Moderator
Posted
22 minutes ago, Pacjent2137 said:

Doprawdy zadziwia mnie tacy ludzie,sami zaczynacie atak na mnie abym zaczał wyzywać (i to już drugi raz) po czym myślicie że bedę siedział cicho.Najpierw sami się ogarnijcie.

Zawsze dostępna jest funkcja "ignore". Widomości od osób ignorowanych są nie widoczne dla osoby dającej "ignore". Proponuję rozważyć używanie tej funkcji. 

Wszyscy powinni się zastanowić, czy używanie tej funkcji nie byłoby rozsądnym rozwiązaniem.

Posted

Dramat co to się dzieje, niektórych zachowanie wskazuję, że nie tylko wiek powinien być ograniczeniem do gry w kasynie. Jak ktoś Cię obraża daj mu ignore i po problemie, a nie zakładać wątek na Mistakera, teraz na kogoś innego. Nie mam nic do Ciebie, ale zachowanie godne dna. Pozdrawiam serdecznie. 

Posted
17 minutes ago, Godiwwy said:

Dramat co to się dzieje, niektórych zachowanie wskazuję, że nie tylko wiek powinien być ograniczeniem do gry w kasynie. Jak ktoś Cię obraża daj mu ignore i po problemie, a nie zakładać wątek na Mistakera, teraz na kogoś innego. Nie mam nic do Ciebie, ale zachowanie godne dna. Pozdrawiam serdecznie. 

Jesli nie byłeś swiadkiem tego co się wydarzyło to proszę nie udzielaj mi rad.Ciekawe jak ty byś zareagował jakby raptem kolejny raz 4 czy5 osób wyzywało cię na czacie.Plują na mnie i mam sie cieszyć że deszcz pada?mam pozwalać traktować się jak ścierka?.

Posted

Tak jak koledzy pisali, funkcja ignore, osoby atakujące widząc że nie wdajesz się w dyskusje ucichną. Zgłoś takie zachowanie moderatorowi i będzie sprawa wyjaśniona. Ale sam podjudzając inne osoby do takiego zachowania też możesz w jakiś sposób zostać ostrzeżony lub ukarany pamiętaj o tym. Pozdrawiam :) 

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use