Pacjent2137 Posted January 24, 2022 #1 Posted January 24, 2022 https://imgur.com/a/1lxvqLq tam tego było o wiele więcej -wystarczy przejrzeć logi ale ja jako 60-a nie nadązyłęm robić screenów za co przepraszam:<.Przydał by sie nocny mod...
taktycznywojtek Posted January 25, 2022 #2 Posted January 25, 2022 zachowanie było słabe, ale po to istnieje opcja mute i dorosłe zachowanie żeby nie wchodzić w takie gadki, a sam to robiłeś i tylko podkręcałeś towarzystwo
Aleksanderrr Posted January 25, 2022 #3 Posted January 25, 2022 Zgodzę się z przedmówcą taktycznym. Gracz Pacjent sam podjudza innych , zaczepia i jest bardzo toksyczny. Po czym , nasz zgrany chat polski jest zmuszony do zareagowania i zhejtowania tego typu nieprzyjemne odzywki . A na sam koniec , Pacjent robi screeny wszelkich rozmów i " kabluje" na innych. Nie jest to zachowanie godne naśladowania. Oby mniej było takich nieprzyjemnych ludzi , w tak świetnie prosperującym chacie Pozdrawiam
dida376 Posted January 25, 2022 #5 Posted January 25, 2022 Pacjent najpierw prowokuje, obraża, później robi screeny, ponieważ ktoś mu odpowiada na zaczepki.
Dpro Posted January 25, 2022 #6 Posted January 25, 2022 Zgadzam się, chłop sam bym mega toksyczny i ma czelność takie posty wystawiać. Definitywnie potrzebujemy nocnego moderatora, który ogarnął by sprawę w 5 min i nie byłoby tu nawet tego postu. Ale takie teksty innych osób też nie są na miejscu. Następnym razem jeżeli ktoś wam nie pasuję istnieje przycisk "ignoruj". Polecam go używać, nie warto sobie psuć krwi na takie głupoty.
Moderator mistaker Posted January 25, 2022 Moderator #7 Posted January 25, 2022 1 hour ago, Dpro said: Definitywnie potrzebujemy nocnego moderatora, który ogarnął by sprawę w 5 min i nie byłoby tu nawet tego postu Niedługo będzie, rekrutacja trwa. @Pacjent2137 takie sytuacje możesz zgłosić do moderatora nie widzę żadnej potrzeby tworzenia wątków na czacie. Moderator może sprawdzić czat wstecz. Sprawdzę całą sytuację.
Pacjent2137 Posted January 25, 2022 Author #8 Posted January 25, 2022 Doprawdy zadziwia mnie tacy ludzie,sami zaczynacie atak na mnie abym zaczał wyzywać (i to już drugi raz) po czym myślicie że bedę siedział cicho.Najpierw sami się ogarnijcie.
Moderator mistaker Posted January 25, 2022 Moderator #9 Posted January 25, 2022 22 minutes ago, Pacjent2137 said: Doprawdy zadziwia mnie tacy ludzie,sami zaczynacie atak na mnie abym zaczał wyzywać (i to już drugi raz) po czym myślicie że bedę siedział cicho.Najpierw sami się ogarnijcie. Zawsze dostępna jest funkcja "ignore". Widomości od osób ignorowanych są nie widoczne dla osoby dającej "ignore". Proponuję rozważyć używanie tej funkcji. Wszyscy powinni się zastanowić, czy używanie tej funkcji nie byłoby rozsądnym rozwiązaniem.
Godiwwy Posted January 25, 2022 #10 Posted January 25, 2022 Dramat co to się dzieje, niektórych zachowanie wskazuję, że nie tylko wiek powinien być ograniczeniem do gry w kasynie. Jak ktoś Cię obraża daj mu ignore i po problemie, a nie zakładać wątek na Mistakera, teraz na kogoś innego. Nie mam nic do Ciebie, ale zachowanie godne dna. Pozdrawiam serdecznie.
Moderator spiman417 Posted January 25, 2022 Moderator #11 Posted January 25, 2022 @Godiwwy to prawda . Czemu ludzie nie uzywaja opcji ignore?
Pacjent2137 Posted January 25, 2022 Author #12 Posted January 25, 2022 17 minutes ago, Godiwwy said: Dramat co to się dzieje, niektórych zachowanie wskazuję, że nie tylko wiek powinien być ograniczeniem do gry w kasynie. Jak ktoś Cię obraża daj mu ignore i po problemie, a nie zakładać wątek na Mistakera, teraz na kogoś innego. Nie mam nic do Ciebie, ale zachowanie godne dna. Pozdrawiam serdecznie. Jesli nie byłeś swiadkiem tego co się wydarzyło to proszę nie udzielaj mi rad.Ciekawe jak ty byś zareagował jakby raptem kolejny raz 4 czy5 osób wyzywało cię na czacie.Plują na mnie i mam sie cieszyć że deszcz pada?mam pozwalać traktować się jak ścierka?.
wszechmogacy Posted January 26, 2022 #13 Posted January 26, 2022 Tak jak koledzy pisali, funkcja ignore, osoby atakujące widząc że nie wdajesz się w dyskusje ucichną. Zgłoś takie zachowanie moderatorowi i będzie sprawa wyjaśniona. Ale sam podjudzając inne osoby do takiego zachowania też możesz w jakiś sposób zostać ostrzeżony lub ukarany pamiętaj o tym. Pozdrawiam
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.