Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

Tarih 31 Aralık 2024 2024'ün son gününden selamlar durum hala aynı maalesef umarım 2025'te daha saygılı sevgili bir turkish community olur.
İyi yıllar.

Edited by Kyrox
  • 7 months later...
Posted

Ben bir kaç sene önce dini değerlere sövüp açık açık banlanmayan gördüm sslerini alıp canlı desteğe atmıştım sslerden sonra bir kaç gün sonra tekrar chatte yazı yazıp küfürlere devam ediyordu. 

Keşke güzel bir raporlama sistemi olsa chat için en azından moderatör ve rahatsız olan kullanıcılar için kolaylık olur.

Posted
1 minute ago, kemalizm said:

Ben bir kaç sene önce dini değerlere sövüp açık açık banlanmayan gördüm sslerini alıp canlı desteğe atmıştım sslerden sonra bir kaç gün sonra tekrar chatte yazı yazıp küfürlere devam ediyordu. 

Keşke güzel bir raporlama sistemi olsa chat için en azından moderatör ve rahatsız olan kullanıcılar için kolaylık olur.

Elmas rankındaki kişilere ayrıcalık yapıldığını düşünüyorum büyük ihtimal bunu yapan şahısın rankı yüksektir.Elmas rankındaki birisi chatte kiralık katil arayıp küfür etti mute yedi mutesi sonrasında direkt açıldı bunu yapan mod therewego idi böyle şeyleri görmek üzücü.

Posted
2 minutes ago, Kyrox said:

Elmas rankındaki kişilere ayrıcalık yapıldığını düşünüyorum büyük ihtimal bunu yapan şahısın rankı yüksektir.Elmas rankındaki birisi chatte kiralık katil arayıp küfür etti mute yedi mutesi sonrasında direkt açıldı bunu yapan mod therewego idi böyle şeyleri görmek üzücü.

Olabilir hocam sonuçta burası bir kumarhane müşterilerin bu tarz pisliklerin görmezden gelebilirler ne kadar etik olmasa da para kazanmaya devam etmek istiyor olabilirler. 

Bende geçen gün rain bile gelmiyor tarzı birşey yazdım hemen ban yedim ama millet açık açık yazıyor görmezden geliniyor benim ilk seferimdi ve gerçekten bilmeden yazdım "söylenmek" suçunu işlemişim 🙃

• 6 months later...
Posted

İnsanlar bir çok alanda para kaybediyorlar ama kumarda para kaybetmenin öfkesi bir başka oluyor. Kumarda kaybetmenin psikolojik olarak çok farklı bir etkisi var. Bu gibi tatsız durumlarda bunun etkisi büyük. Ayrıca bazı üyeler çoklu hesap gibi dolandırıcılık diyebileceğimiz yollara başvuruyorlar. Kısa vadede avantaj sağlasalarda uzun dönemde kaybetmeye mahkumlar.