Kyrox Posted December 31, 2024 Author #51 Posted December 31, 2024 (edited) Tarih 31 Aralık 2024 2024'ün son gününden selamlar durum hala aynı maalesef umarım 2025'te daha saygılı sevgili bir turkish community olur. İyi yıllar. Edited December 31, 2024 by Kyrox
Kyrox Posted August 6, 2025 Author #53 Posted August 6, 2025 Aynı şahıs perma mute yiyip yeni hesapla tekrar chatte bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
kemalizm Posted August 6, 2025 #54 Posted August 6, 2025 Ben bir kaç sene önce dini değerlere sövüp açık açık banlanmayan gördüm sslerini alıp canlı desteğe atmıştım sslerden sonra bir kaç gün sonra tekrar chatte yazı yazıp küfürlere devam ediyordu. Keşke güzel bir raporlama sistemi olsa chat için en azından moderatör ve rahatsız olan kullanıcılar için kolaylık olur.
Kyrox Posted August 6, 2025 Author #55 Posted August 6, 2025 1 minute ago, kemalizm said: Ben bir kaç sene önce dini değerlere sövüp açık açık banlanmayan gördüm sslerini alıp canlı desteğe atmıştım sslerden sonra bir kaç gün sonra tekrar chatte yazı yazıp küfürlere devam ediyordu. Keşke güzel bir raporlama sistemi olsa chat için en azından moderatör ve rahatsız olan kullanıcılar için kolaylık olur. Elmas rankındaki kişilere ayrıcalık yapıldığını düşünüyorum büyük ihtimal bunu yapan şahısın rankı yüksektir.Elmas rankındaki birisi chatte kiralık katil arayıp küfür etti mute yedi mutesi sonrasında direkt açıldı bunu yapan mod therewego idi böyle şeyleri görmek üzücü.
kemalizm Posted August 6, 2025 #56 Posted August 6, 2025 2 minutes ago, Kyrox said: Elmas rankındaki kişilere ayrıcalık yapıldığını düşünüyorum büyük ihtimal bunu yapan şahısın rankı yüksektir.Elmas rankındaki birisi chatte kiralık katil arayıp küfür etti mute yedi mutesi sonrasında direkt açıldı bunu yapan mod therewego idi böyle şeyleri görmek üzücü. Olabilir hocam sonuçta burası bir kumarhane müşterilerin bu tarz pisliklerin görmezden gelebilirler ne kadar etik olmasa da para kazanmaya devam etmek istiyor olabilirler. Bende geçen gün rain bile gelmiyor tarzı birşey yazdım hemen ban yedim ama millet açık açık yazıyor görmezden geliniyor benim ilk seferimdi ve gerçekten bilmeden yazdım "söylenmek" suçunu işlemişim 🙃
Bullseye83 Posted February 19 #57 Posted February 19 İnsanlar bir çok alanda para kaybediyorlar ama kumarda para kaybetmenin öfkesi bir başka oluyor. Kumarda kaybetmenin psikolojik olarak çok farklı bir etkisi var. Bu gibi tatsız durumlarda bunun etkisi büyük. Ayrıca bazı üyeler çoklu hesap gibi dolandırıcılık diyebileceğimiz yollara başvuruyorlar. Kısa vadede avantaj sağlasalarda uzun dönemde kaybetmeye mahkumlar.
Featured Comment