Jump to content

Featured Comment

• 2 weeks later...
Posted

Selam @ferfecir21!

Benim de kumar oynarken yaptığım bazı hatalar var, bunları şöyle sıralayabilirim:

🔹 Kayıp serisinde bilgisayardan uzaklaşmak yerine sürekli para yatırmaya devam etmek.
Bir kayıp daha geri almak isterken, daha büyük kayıplar yaşadım. Aslında orada kalkıp uzaklaşmak lazımmış.

🔹 Kazanç anında kar almayı bilmemek ve kazanırken durmayı becerememek.
Hep “biraz daha” dedim, kazançlarımı geri verdim. O yüzden kazanırken çekip gitmek en mantıklısıymış.

🔹 Kumarın uzun saatler boyunca oynanması.
Günde 7-8 saat kumar oynamak. Bu kadar uzun süre oynayınca kaybetmemek mümkün değil. Sonuçta bu bir mesai değil. Kazan veya kaybet ve siteden ayrıl.

🔹 İhtiyacım olan parayla oynamak.
Kirayı, faturayı ödeyeceğim parayla kumar oynayınca hem kaybettim hem de stres oldum. İnsanın kafası rahat olmadan oynaması da kayıpları artırıyor.

🔹 Çok kazanan kişilerin ortak noktası.
Gözlemlediğim kadarıyla çok kazananlar, kumarı keyif için oynayanlar oluyor. Eğlenmek için oynayıp kaybedince moral bozmuyorlar. Bu da onların kazanma şansını artırıyor sanırım.

Umarım bu hatalarımı paylaşmak biraz faydalı olur. 🍀

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Kaybedince daha yüksek bet atmaya başlıyorum bazen işe yarıyor ama genelde zararla sonuçlanıyor yapmayın bide arka arkaya deposit atılmaması gerekiyor o günün zararını kabul etmek lazım