Kosi55 Posted May 19, 2022 #1 Posted May 19, 2022 Taki wiem, że pytałem milion razy na czacie, ale chciałbym to sobie poukładać w głowie, a może innym ciekawskim też się przyda. Prosząc o maila ze statystykami dostajemy tabele z czterema kolumnami: Period, Wagered, Profit, Bonuses. Dwie pierwsze wiadomo o co chodzi, ale nurtują mnie dwie ostatnie. Do bonusów liczą się deszcze, rakeback, kody, weekly, monthly, dodatki za wbicie rangi i wygrane z challengów (napiwki się nie liczą)? Natomiast profit liczony jest tylko na podstawie tego co rozegrałem. Czyli przykładowo startuje z profitem i bonusem równym 0. Otrzymałem np. z deszczów 5 $. 1) Nic nie grając w statystykach po jakimś czasie wyświetli mi się profit 0, bonus 5? 2) Przegrywając te 5$ w statystach wyświetli mi się profit -5, bonus 5?
spiderpajak Posted May 19, 2022 #2 Posted May 19, 2022 Jeśli dobrze zrozumiałem co pisali nasi modzi to jest tak jak napisałeś
Moderator mistaker Posted May 19, 2022 Moderator #3 Posted May 19, 2022 19 minutes ago, Kosi55 said: Taki wiem, że pytałem milion razy na czacie, ale chciałbym to sobie poukładać w głowie, a może innym ciekawskim też się przyda. Prosząc o maila ze statystykami dostajemy tabele z czterema kolumnami: Period, Wagered, Profit, Bonuses. Dwie pierwsze wiadomo o co chodzi, ale nurtują mnie dwie ostatnie. Do bonusów liczą się deszcze, rakeback, kody, weekly, monthly, dodatki za wbicie rangi i wygrane z challengów (napiwki się nie liczą)? Natomiast profit liczony jest tylko na podstawie tego co rozegrałem. Czyli przykładowo startuje z profitem i bonusem równym 0. Otrzymałem np. z deszczów 5 $. 1) Nic nie grając w statystykach po jakimś czasie wyświetli mi się profit 0, bonus 5? 2) Przegrywając te 5$ w statystach wyświetli mi się profit -5, bonus 5? Profitem są Twoje wypłaty i tipy + rainy'y, które zrobiłeś i aktualny stan konta - wpłaty na konto w zadanym okresie. Pamiętać należy że statystyki email obejmują konkretny zakres dat i tak to jest podawane. W związku z tym oraz opóźnieniem (max 24godz) z odświeżaniem, wygląd statystyk na email może wydawać się nieaktualny bądź dziwny. Odpowiadając na zagadnienie, które poruszyłeś - cóż teoretycznie może tak być w pewnych okolicznościach, jednak najlepszą odpowiedzią będzie prośba o kontakt z pomocą techniczną. Pozdrawiam 🙂
Kosi55 Posted May 20, 2022 Author #4 Posted May 20, 2022 20 hours ago, mistaker said: Profitem są Twoje wypłaty i tipy + rainy'y, które zrobiłeś i aktualny stan konta - wpłaty na konto w zadanym okresie. Pamiętać należy że statystyki email obejmują konkretny zakres dat i tak to jest podawane. W związku z tym oraz opóźnieniem (max 24godz) z odświeżaniem, wygląd statystyk na email może wydawać się nieaktualny bądź dziwny. Odpowiadając na zagadnienie, które poruszyłeś - cóż teoretycznie może tak być w pewnych okolicznościach, jednak najlepszą odpowiedzią będzie prośba o kontakt z pomocą techniczną. Zapytałem support, który potwierdził to co napisałem w pierwszym poście. Profitem jest tylko to co rozegrałeś. Rainy liczone są do bonusów. Tipy nie są liczone w ogóle w statystykach.
Kosi55 Posted May 21, 2022 Author #5 Posted May 21, 2022 Statystyki przed streamem: Statystyki po weekly i streamie: W międzyczasie grałem chwile kostki za 1c i zgarnąłem około 45$ z weekly i kodów. Wróciłem do supportu i jednak bonusy liczą się jako profit. Dziękuje.
Pacjent2137 Posted May 22, 2022 #6 Posted May 22, 2022 7 hours ago, Kosi55 said: Statystyki przed streamem: Statystyki po weekly i streamie: W międzyczasie grałem chwile kostki za 1c i zgarnąłem około 45$ z weekly i kodów. Wróciłem do supportu i jednak bonusy liczą się jako profit. Dziękuje. Panie kosidlak albo mam faze albo oba screeny są takie same oO
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.