BysarK Posted June 7, 2022 #1 Posted June 7, 2022 merhaba arkadaşlar herkese öncelikle şeytanınız bol olsun diyorum. bu konuyu chatle ilgil açtım şimdi ornek vermek istiyorum benim eng chatde ardaşlarım var onlarla sohbet ediyorum lakin türkçe chatdede dostlarvar 2 chatde aynı anda bulunmak yasak diyorlar peki ben eng chat de shobet edip arda türkçe chatde girip yamur atıp dostlarımı sevindiremez miyim bu konu konusmak için actyım bu topi ayrıntılı bilgi verirse mod ardaşlar memnun olurum . saygılarımla
coinims Posted June 7, 2022 #2 Posted June 7, 2022 Evet o yüzden de ingilizceye y azarken türkçe de yazma durumumuz olabiliyor ve bu karışıklığa sebep oluyor, chat jampping gözüyle bakılabiliyor, geçen bir arkadaşımızın daha başına geldi spor bahsi yaparken spor chate düşmüş ve mutelendi bunlar kullanıcının değil sitenin kural hataları, umarız bu konu hakkında düzenleme yapılabilir.
heyri Posted June 7, 2022 #3 Posted June 7, 2022 Aynı anda iki sohbette eş zamanlı mesaj göndermek yasak. İki sohbette de istediğin gibi sohbet edebilirsin ama aynı zamanda olmaması gerek.
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.