Jump to content

Featured Comment

Posted (edited)

Wszedłem na strone napisałem ,,siema geje'' gdyby to był ktoś inny to mogę sie założyć że on nawet uwagi by na to nie zwrócił  i za to ban na miesiąc się należy? a i przy poprzednim mute tygodniowym też starałem sie normalnie pisać

Edited by Bicek
Posted

a czy tak sie wita z ludzmi osoba z kultura ? raczej nie ... tak robia tylko hamy najwidoczniej nie jest Ci pisane granie na stake :) jak masz sie tak do ludzi odnosic... to lepiej zmien otoczenie. dobre slowa "staralem sie normalnie pisac" to musisz sie starac ? nie potafisz normalnie  lol 

Posted

Podpinam ze spiman faworyzuje graczy tych którzy ślą mu tipy przymyka oko jeśli łamią regulamin innych banuje od razu przy 1 lepszej okazji :) Bicek napisz apelacje po angielsku do teamu stake unmoda dla spimana

• Moderator
Posted
39 minutes ago, Jakkie said:

Podpinam ze spiman faworyzuje graczy tych którzy ślą mu tipy przymyka oko jeśli łamią regulamin innych banuje od razu przy 1 lepszej okazji :) Bicek napisz apelacje po angielsku do teamu stake unmoda dla spimana

jezeli lamiesz regulamin oczywiscie dostaniesz wyciszenie :)

dodam też ze tipki nie mają żadnego znaczenia :)

tipki to forma nagrody oraz chec podzielenia się z drugą osobą.

• Moderator
Posted
14 hours ago, Bicek said:

Uważajcie na Spimana daje mute na miesiąc za nic i jeszcze będzie pisał że nie może tego skrócic lub zdjąć a pewnie ma taką możliwość.

Wyprostuje pewne rzeczy. Moderator na Stake ma bardzo ścisłe zasady, których musi się trzymać. Pewnego rodzaju wyciszeń po prostu nie można skrócić. Powód? Złamanie regulaminu czatu wymusza na moderatorze mute. Im więcej wyciszeń ma użytkownik w przeszłości tym dłuższy mute MUSI być zastosowany. Nie ma tutaj przeproś. 

W bardzo, ale to bardzo wyjątkowych sytuacjach, można wyciszenie skrócić, jednak to może bardziej zaszkodzić innym użytkownikom niż pomóc. 

Moderator zawsze ma na uwadze dobro czatu i potencjalne komplikacje jakie mogą wyniknąć z "łagodnego" traktowania regulaminu. Dlaczego? Ponieważ 100 osób może nagle podejść w ten sam sposób co osoba łamiąca regulamin. Co się wtedy stanie? Powstanie chaos, a za to, moderator może zostać ukarany/upomniany. Tak należy do tego podejść.

Czat ma się rozwijać i być przyjemnym miejscem. Na czacie nie może być chaosu.  

Umiem zrozumieć to, że użytkownik patrzy przez swój pryzmat, ale moderator nie może. To jest zasadnicza różnica. To my musimy przewidzieć konsekwencje każdego działania użytkownika. Jeżeli głębiej się nad tym zastanowimy, to wniosek musi być jednoznaczny. Moderator widzi dalszą przyszłość czatu i zapobiega potencjalnemu rozwojowi społeczności w złym kierunku.

Posted

Gdy 7 osób pisze hahaha jakie propably fair 

I ja też pisze podobny komentarz muta otrzymuje tylko ja uważam to za swego rodzaju wywyższanie swojej rangi moderatora i widzę to tak ciebie nie lubię masz muta nie jednokrotnie spiman czepiał sie bez powodu ze mam kupon wysłać na czat ze na wietnamska ligę postawiłem zakład bo napisałem wietnam farmer na czacie i groził mutem nie ma tego w regulaminie i uważam brzydko mówiąc spiman sra wyżej niż dupe ma 🇮🇩🍬

• Moderator
Posted
3 minutes ago, Jakkie said:

Gdy 7 osób pisze hahaha jakie propably fair 

I ja też pisze podobny komentarz muta otrzymuje tylko ja uważam to za swego rodzaju wywyższanie swojej rangi moderatora i widzę to tak ciebie nie lubię masz muta nie jednokrotnie spiman czepiał sie bez powodu ze mam kupon wysłać na czat ze na wietnamska ligę postawiłem zakład bo napisałem wietnam farmer na czacie i groził mutem nie ma tego w regulaminie i uważam brzydko mówiąc spiman sra wyżej niż dupe ma 🇮🇩🍬

szczerze powiem szokuje mnie twoje zachowanie ktore będzie  wymagalo bacznej uwagi na twoje wypowiedzi.

kupon miałeś wysłać bo ciągle klamiesz bez sensu na chacie .

pamiętaj brak poprawy zachowania będzie groziło pernamentnym banem na chat

Posted (edited)

@spiman417nawet jeśli klamie nie robiąc przy tym niczego złego nikomu to .. Co to cie

obchodzi, to mnie szokuje twoje postępowanie licze na konsekwetnosc w przestrzeganiu regulaminu. 

Edited by Jakkie
  • Moderator
Posted
1 minute ago, Jakkie said:

@spiman417nawet jeśli klamie nie robiąc przy tym niczego złego nikomu to ch.. Cie to obchodzi, to mnie twoje postępowanie licze na konsekwetnosc w przestrzeganiu regulaminu, bez odbioru. 

łamiesz go nabijajac sztuczna aktywnością ale tym też sie zajmę :)

licze na poprawe wypowiedzi tak jak wspominałem wcześniej 

czekamy z niecierpliwością na powrót 

• 10 months later...
Posted
On 9/27/2022 at 11:46 AM, spiman417 said:

łamiesz go nabijajac sztuczna aktywnością ale tym też sie zajmę :)

licze na poprawe wypowiedzi tak jak wspominałem wcześniej 

czekamy z niecierpliwością na powrót 

Nie raz zwracasz uwagę by poprawić jakość chatu, a zobacz tutaj, to jest tylko jeden z przykładów gdzie jest u sztuczna aktywność i brak jakości wypowiedzi :) . Jak napisałeś, Liczę że sie tym zajmiesz między innymi :) 

chat pl.jpg

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 10 months later...