Jump to content

Jak sobie kogoś wyobrażasz?

spiderpajak

Featured Comment

Posted

Chciałbym rozpocząć nową zabawę. Podaję nick osoby z naszego czatu i każdy może się wypowiedzieć jak wyobraża sobie tą osobę. Np. wg mnie jest wysoki, ma jasne włosy, nosi za ciasne spodnie, siedzi ciągle przy kompie i je chipsy itp. Najlepiej jakby pisały to ludzie nie znające wyglądu danej osoby. W celu zachowania anonimowości osoba nie musi pisać co jest prawdą a co nie :)

Niech będzie że zaczynamy ode mnie.

Jak wyobrażacie sobie osobę spiderpajak?

Posted

Ja wyobrażam sobie pajaka jako taka normalna osobe po 30 nie za gruby nie za chudy ktory ma normalna robote lubi strzelic sobie piwko po pracy i pojechac na rybki 

Posted

Spider spoko kolega, lubi pająki jest wysoki i chudy z ciemnymi włosami, lubi sobie pożartować i pośmiać, jego pracą jest granie na sugar rush i zarabianie kwitu, ma wywalone jajca, nie jest samolubny, dzieli się zawsze, pomocny i bezinteresowny dla ludzi, nie begguje jak ja, szczęściarz, bogol przez powiekszone rtp, bogaty tylko się tym nie chwali, no i tyle, a i jak coś to 🍞

Posted

Wyluzowany jak na prawie 50tke mentalnie stara się być 30 :D krótkie włosy dość kolorowe ubrania. Mimo że mało towarzyski w realu nie krepuje się i bierze ster w życiu:)

Posted

Mi Exited kojarzy się z niskim gościem, cwaniakiem co podskakuje do większych, takim malym pieskiem co dużo szczeka 😛 Pewnie ma ciemne włosy, nie jest gruby i często zaciesza. Ma poczucie humoru i duży dystans do siebie, jest wyluzowany 🙂

• Moderator
Posted
2 hours ago, spiderpajak said:

Mi Exited kojarzy się z niskim gościem, cwaniakiem co podskakuje do większych, takim malym pieskiem co dużo szczeka 😛 Pewnie ma ciemne włosy, nie jest gruby i często zaciesza. Ma poczucie humoru i duży dystans do siebie, jest wyluzowany 🙂

Exited to gość z rekinami 🙂 Leży pewnie na Majorce i łapie deszcze 🤣

• Moderator
Posted
2 hours ago, mistaker said:

Exited to gość z rekinami 🙂 Leży pewnie na Majorce i łapie deszcze 🤣

Na deszcze to trzeba miec wagera, ktorego Exited nie posiada.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use