spiderpajak Posted October 5, 2022 Share #1 Posted October 5, 2022 Chciałbym rozpocząć nową zabawę. Podaję nick osoby z naszego czatu i każdy może się wypowiedzieć jak wyobraża sobie tą osobę. Np. wg mnie jest wysoki, ma jasne włosy, nosi za ciasne spodnie, siedzi ciągle przy kompie i je chipsy itp. Najlepiej jakby pisały to ludzie nie znające wyglądu danej osoby. W celu zachowania anonimowości osoba nie musi pisać co jest prawdą a co nie Niech będzie że zaczynamy ode mnie. Jak wyobrażacie sobie osobę spiderpajak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daddy Moe Posted October 5, 2022 Share #2 Posted October 5, 2022 Ja wyobrażam sobie pajaka jako taka normalna osobe po 30 nie za gruby nie za chudy ktory ma normalna robote lubi strzelic sobie piwko po pracy i pojechac na rybki Link to comment Share on other sites More sharing options...
chackmen Posted October 5, 2022 Share #3 Posted October 5, 2022 1,8m lekko wysportowany ciemne włosy nosi ciemne jeansy spędza przy kompie 1/4 dnia je zdrowo po 30 stce (spider) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exited Posted October 5, 2022 Share #4 Posted October 5, 2022 Spider spoko kolega, lubi pająki jest wysoki i chudy z ciemnymi włosami, lubi sobie pożartować i pośmiać, jego pracą jest granie na sugar rush i zarabianie kwitu, ma wywalone jajca, nie jest samolubny, dzieli się zawsze, pomocny i bezinteresowny dla ludzi, nie begguje jak ja, szczęściarz, bogol przez powiekszone rtp, bogaty tylko się tym nie chwali, no i tyle, a i jak coś to 🍞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoChory Posted October 5, 2022 Share #5 Posted October 5, 2022 Wyluzowany jak na prawie 50tke mentalnie stara się być 30 krótkie włosy dość kolorowe ubrania. Mimo że mało towarzyski w realu nie krepuje się i bierze ster w życiu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babojaga Posted October 6, 2022 Share #6 Posted October 6, 2022 😊 złota rączka lubiąca towarzystwo innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderpajak Posted October 6, 2022 Author Share #7 Posted October 6, 2022 Każdy po części odgadł prawidłowo A co myślicie o Exited? Jak ktoś ma ochotę to o poprzednich osobach też może się wypowiadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barti2k33 Posted October 8, 2022 Share #8 Posted October 8, 2022 exited kojarzy mi się z awaryjnym wyjściem które prowadzi go ślepego zaułku ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderpajak Posted October 8, 2022 Author Share #9 Posted October 8, 2022 Mi Exited kojarzy się z niskim gościem, cwaniakiem co podskakuje do większych, takim malym pieskiem co dużo szczeka 😛 Pewnie ma ciemne włosy, nie jest gruby i często zaciesza. Ma poczucie humoru i duży dystans do siebie, jest wyluzowany 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted October 8, 2022 Moderator Share #10 Posted October 8, 2022 2 hours ago, spiderpajak said: Mi Exited kojarzy się z niskim gościem, cwaniakiem co podskakuje do większych, takim malym pieskiem co dużo szczeka 😛 Pewnie ma ciemne włosy, nie jest gruby i często zaciesza. Ma poczucie humoru i duży dystans do siebie, jest wyluzowany 🙂 Exited to gość z rekinami 🙂 Leży pewnie na Majorce i łapie deszcze 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator spiman417 Posted October 8, 2022 Moderator Share #11 Posted October 8, 2022 2 hours ago, mistaker said: Exited to gość z rekinami 🙂 Leży pewnie na Majorce i łapie deszcze 🤣 Na deszcze to trzeba miec wagera, ktorego Exited nie posiada. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigZen Posted October 8, 2022 Share #12 Posted October 8, 2022 Exited Czasami wydaje mi sie ze udaje mężczyznę i jest kobietą Link to comment Share on other sites More sharing options...
taktycznywojtek Posted October 8, 2022 Share #13 Posted October 8, 2022 ja wyobrazam sobie ze wolnym czasie, stoi z kubeczkiem i pyta "masz dolarka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosi55 Posted October 11, 2022 Share #14 Posted October 11, 2022 Ja tak widzę @Michper_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderpajak Posted October 11, 2022 Author Share #15 Posted October 11, 2022 Który to michper? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exited Posted October 11, 2022 Share #16 Posted October 11, 2022 2 hours ago, spiderpajak said: Który to michper? ten co na limbo daje edkowi do kieszeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderpajak Posted October 20, 2022 Author Share #17 Posted October 20, 2022 Michper - poważny i dojrzały człowiek. Taki mędrzec, mądry i roztropny. Wysoki, dobrze zbudowany, poważny i cierpliwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taktycznywojtek Posted October 20, 2022 Share #18 Posted October 20, 2022 duży turban na głowie jak to szejk, wąs i kozia bródka, biała szata i złote pierścienie na palcach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.