spiderpajak Posted October 6, 2022 #1 Posted October 6, 2022 (edited) Jeśli zastanawiacie się w co lepiej grać, w Scarab Spin czy Tome of Life to poniższe doświadczenie pomoże wam podjąć decyzję. Weźmy pod uwagę ten sam spin z tego samego seeda. Wynik na Scarab i Wynik na Tome a tak to wygląda w bonusie (1 losowy spin z bonusu) Jak pokazuje powyższe doświadczenie wynik w slotach jest taki sam dla tego samego spinu w tym samym seedzie. Odpowiadając na zadane wcześniej pytanie: Scarab Spin czy Tome of Life? Obojętnie. Wybierz sobie które obrazki Ci się bardziej podobają Doświadczenie to zrobiłem dla Was, żebyście nie musieli tego sami robić. Edited October 6, 2022 by spiderpajak Michper and mistaker 1 1
Moderator mistaker Posted October 6, 2022 Moderator #2 Posted October 6, 2022 W zupełności się zgadzam. RNG i umieszczenie symboli na kołach slotu jest identyczne. Jedyną różnicą jest opcja "Bonus buy".
Maaarud666 Posted June 19, 2023 #3 Posted June 19, 2023 to mi o ile Tomek coś daje, to Scarab za cholerę nic nie chce i już, jakbym miał blokadę..........
widdsesek Posted February 1 #11 Posted February 1 Oba sloty fajne jednak większy sentyment mam do tomka
Featured Comment