Jump to content

BNB, nowy potencjał?

taktycznywojtek

Featured Comment

• Moderator
On 11/14/2022 at 12:19 PM, taktycznywojtek said:

Ostatnio zainteresowała mnie kryptowaluta BNB(binance coin), przy ostatnim spadku wszystkich kryptowalut mocno leciała w dół, przy wzrostach, też zdaje sie delikatnie szybciej rosnąć od tych "większych coinów", czy ktoś jeszcze interesuje się tym krypto?

BNB, hymmm

Temat rzeka, mam 1000 zarzutów do niej i do CZ. Ostatnie akcje pokazują, że nie mają znaczenia fundamenty kryptowaluty. Doskonałym przykładem jest FTX, który pomimo ogłoszenia upadłości dalej posiada jakąś cenę - WTF. 

Idąc za ciosem, czy możemy być pewni, że CZ (władca coina) nie zrobi czegoś dziwnego? Absolutnie nie. 

Rynek jest dość skomplikowany. Nie myślę tylko o krypto.

Jest pewna zasada na rynku, która mówi, że na każde pytanie odpowiedź brzmi "TAK".

Czy Bitcoin może kosztować 1 000 000 $ za tydzień? - TAK MOŻE.

Czy Bitcoin może kosztować 10 $ za tydzień? - TAK MOŻE.

Czy BNB może kosztować 0,000000001 $ za tydzień? - TAK MOŻE.

itd, itd ....

Jest jeszcze jedno powiedzenie.

"Jeżeli nie martwisz się, to zacznij się martwić. Jeżeli martwisz się dzisiaj, to nie martw się. "

Oczywiście nie bierzemy tego w dosłownym znaczeniu, ale ma to bardzo głęboki sens.

• Moderator
Just now, taktycznywojtek said:

Ja powiem szczerze, że mam to wszystko z tyłu głowy ale raczej nie myśle tu o holdingu, tylko o pilnowaniu i małych skokach ruchach, bo przy tej walucie idzie dziennie nawet i z 10% zrobić

Na rynku zawsze jest jakaś okazja. Nigdy krótkoterminowa inwestycja nie jest trwała.

Zacytuje klasyka:

"Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. To odwaga żeby trwać i kontynuować się liczy"

Churchill (w wolnym tłumaczeniu).

8 hours ago, taktycznywojtek said:

ale co ty porownujesz xd

Myślałem że i waluta FTX osiągnęła niezły spadek przez upadłość giełdy, ale skoro mistaker napisał że tak nie jest to może i mam złe myślenie, że bnb spadłoby po upadku binanca po prostu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...