Pacjent2137 Posted February 25, 2023 #1 Posted February 25, 2023 Tak sie zastanawiam czy jest jakas prawna regulacja która ustanawia jakie moze być najniższe RTP w kasynie? .Ja do tej pory najniższe chyba widziałęm w nitropolis4/wild west dueals na poziomie 94%.Ktoś ?coś?
Moderator mistaker Posted February 28, 2023 Moderator #2 Posted February 28, 2023 On 2/25/2023 at 4:12 PM, Pacjent2137 said: Tak sie zastanawiam czy jest jakas prawna regulacja która ustanawia jakie moze być najniższe RTP w kasynie? .Ja do tej pory najniższe chyba widziałęm w nitropolis4/wild west dueals na poziomie 94%.Ktoś ?coś? Każda licencja dla kasyna jest inna. Kasyna stacjonarne funkcjonują inaczej niż internetowe. Podobna sytuacja jest w przypadku produkcji automatów do gier. Inne reguły są również przy zdrapkach, loteriach, jackpot'ach. Nie ma prostej odpowiedzi na takie pytanie.
spiderpajak Posted March 2, 2023 #3 Posted March 2, 2023 Słyszałem plotki że na automatach stacjonarnych obsługa magicznym przyciskiem może zmniejszyc rtp. Myślice że to prawda?
Moderator mistaker Posted March 3, 2023 Moderator #4 Posted March 3, 2023 13 hours ago, spiderpajak said: Słyszałem plotki że na automatach stacjonarnych obsługa magicznym przyciskiem może zmniejszyc rtp. Myślice że to prawda? Zdecydowanie tak. W wielu krajach w automatach stacjonarnych rtp może mieć nawet 85%. Wszystko zależy od dostawcy urządzenia i kasyna w takich wypadkach.
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.