Pacjent2137 Posted February 25, 2023 Share #1 Posted February 25, 2023 Tak sie zastanawiam czy jest jakas prawna regulacja która ustanawia jakie moze być najniższe RTP w kasynie? .Ja do tej pory najniższe chyba widziałęm w nitropolis4/wild west dueals na poziomie 94%.Ktoś ?coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted February 28, 2023 Moderator Share #2 Posted February 28, 2023 On 2/25/2023 at 4:12 PM, Pacjent2137 said: Tak sie zastanawiam czy jest jakas prawna regulacja która ustanawia jakie moze być najniższe RTP w kasynie? .Ja do tej pory najniższe chyba widziałęm w nitropolis4/wild west dueals na poziomie 94%.Ktoś ?coś? Każda licencja dla kasyna jest inna. Kasyna stacjonarne funkcjonują inaczej niż internetowe. Podobna sytuacja jest w przypadku produkcji automatów do gier. Inne reguły są również przy zdrapkach, loteriach, jackpot'ach. Nie ma prostej odpowiedzi na takie pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderpajak Posted March 2, 2023 Share #3 Posted March 2, 2023 Słyszałem plotki że na automatach stacjonarnych obsługa magicznym przyciskiem może zmniejszyc rtp. Myślice że to prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted March 3, 2023 Moderator Share #4 Posted March 3, 2023 13 hours ago, spiderpajak said: Słyszałem plotki że na automatach stacjonarnych obsługa magicznym przyciskiem może zmniejszyc rtp. Myślice że to prawda? Zdecydowanie tak. W wielu krajach w automatach stacjonarnych rtp może mieć nawet 85%. Wszystko zależy od dostawcy urządzenia i kasyna w takich wypadkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.