Jump to content

Ważne głosowanie dotyczące czatu naszej społeczności!

Michper
 Share

Czy powinniśmy wprowadzić zasadę nie wklejania betów małej wartości na czacie społecznościowym, jeśli ich wartość (przegrana lub wygrana) nie przekracza określonej wartości? Drugie pytanie jest aktualne tylko jeśli większość opowie się za wprowadzeniem.  

40 members have voted

1. 1. Czy zgadzasz się z wprowadzeniem zasady?

• Tak
      22
    • Nie
      17
  2. 2. Jaka powinna być minimalna wartość (przegrana/wygrana), aby można było go wspominać na czacie?

• 3$
      6
    • 7$
      3
    • 10$
      16
    • Nie chcę takiej zasady
      14

This poll is closed to new votes

Featured Comment

Ale na wszystkich świętych jak mnie poniosło za drzazgi I wziąłem od Matuli telefon żeby wysłać i  hwile popisać to nawet ona dostała bana ale w sumie spoko bo już pojechała do siebie a niema pojęcia tak jak ja ,że do momentu jak gdzieś na czacie ktoś coś napisał, że takowe istnieje..

Dlatego skąd miałem mieć pojęcie o jakimś regulaminie skoro wszędzie walą faki i biczysy a tu polskie słowo a.k.a zwis pasa wprowadza cenzurę, ale spoko może gra sobie z dziećmi i nie chce żeby to czytały ale te muty na miecha to jakby asy z rękawa się posypały 

Screenshot_20231101-151105_Chrome.jpg

Screenshot_20231101-152828_Chrome.jpg

1 minute ago, kshysiek said:

Ale na wszystkich świętych jak mnie poniosło za drzazgi I wziąłem od Matuli telefon żeby wysłać i  hwile popisać to nawet ona dostała bana ale w sumie spoko bo już pojechała do siebie a niema pojęcia tak jak ja ,że do momentu jak gdzieś na czacie ktoś coś napisał, że takowe istnieje..

Dlatego skąd miałem mieć pojęcie o jakimś regulaminie skoro wszędzie walą faki i biczysy a tu polskie słowo a.k.a zwis pasa wprowadza cenzurę, ale spoko może gra sobie z dziećmi i nie chce żeby to czytały ale te muty na miecha to jakby asy z rękawa się posypały 

Screenshot_20231101-151105_Chrome.jpg

Screenshot_20231101-152828_Chrome.jpg

A jak miałbym coś dopisać to ten tego i ale spoko bo samemu mi się to czyta ciężko elo menelom gdzie ten monthly

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...