o28 Posted November 24, 2023 #1 Posted November 24, 2023 Türk Modlar bana chatte niye mute atıldığını bir açıklayabilir misiniz? Adam para dağıtıyor bütün millet adama yalakalık yapıp para istiyor, attığım iki mesaj var. Birincisi; "Plat3 ve üzeri zaten zararlar fazla 50 dolarla zararı çıkartamazsınız zaten" İkincisi; Keke de gelince "Aaa diğer bağışçı geldi, düello başlıyor" Adamın teki tag atıyor, therewegoo133 direkt mute atıyor bana, bana mute attığında chat'e de yeni girdi. Söyleyin şimdi burada mute atacak ne var, ben adamlardan para mı istiyorum, olayın makarasındayım onu da dalga geçip spam yaparak yapmıyorum. Bana kadar elli tane para dilenen adam var onlara atsanıza mute.
durmayan Posted November 24, 2023 #2 Posted November 24, 2023 Boşuna yazma buraya bi sonuç alamazsın. O mod provokatör. Ben onun yüzünden aylardır chate girmiyorum. Sende girme rahatla konu kapansın. Çok önemli değil yani... bb
o28 Posted November 24, 2023 Author #3 Posted November 24, 2023 beyin yok ki, 2 kere mute yedim bu mod attı. yemişim 50 dolarını aq 90k zarar var sitede 50 dolar mı kurtaracak beni. zaten para isteyecek olsam adam 1 saattir chatte para dağıtıyor ona yazardım, diğer bahşiş dağıtan arkadaş gelince düello yazmazdım. kendisi para için şekilden şekle giriyor.
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.