Bulbi90 Posted February 13, 2024 #1 Posted February 13, 2024 @mistaker Widziałem na innych chatach sa organizowane specjalne promocje z okazji obchodzonych przez dany kraj świąt / eventow narodowych wiec postanowiłem zrobić listę naszych świąt 6 stycznia (sobota) – Święto Trzech Króli 31 marca (niedziela) – Wielkanoc 1 kwietnia (poniedziałek) – Poniedziałek Wielkanocny 1 maja (środa) – Święto Pracy 3 maja (piątek) – Święto Konstytucji 3 Maja 19 maja (niedziela) – Zesłanie Ducha Świętego 30 maja (czwartek) – Boże Ciało 15 sierpnia (czwartek) – Święto Wojska Polskiego, Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Panny 1 listopada (piątek) – Dzień Wszystkich Świętych 11 listopada (poniedziałek) - Święto Niepodległości i saw other chats have some kind of events on thier national events so i just made list of our national events January 6 (Saturday) - Epiphany March 31 (Sunday) - Easter April 1 (Monday) - Easter Monday May 1 (Wednesday) - Labor Day May 3 (Friday) - Constitution Day of May 3 May 19 (Sunday) - Pentecost May 30 (Thursday) - Corpus Christi August 15 (Thursday) - Polish Army Day, Assumption of the Blessed Virgin Mary November 1 (Friday) - All Saints' Day November 11 (Monday) - Independence Day
Moderator mistaker Posted February 13, 2024 Moderator #2 Posted February 13, 2024 3 hours ago, Bulbi90 said: @mistaker Widziałem na innych chatach sa organizowane specjalne promocje z okazji obchodzonych przez dany kraj świąt / eventow narodowych wiec postanowiłem zrobić listę naszych świąt 6 stycznia (sobota) – Święto Trzech Króli 31 marca (niedziela) – Wielkanoc 1 kwietnia (poniedziałek) – Poniedziałek Wielkanocny 1 maja (środa) – Święto Pracy 3 maja (piątek) – Święto Konstytucji 3 Maja 19 maja (niedziela) – Zesłanie Ducha Świętego 30 maja (czwartek) – Boże Ciało 15 sierpnia (czwartek) – Święto Wojska Polskiego, Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Panny 1 listopada (piątek) – Dzień Wszystkich Świętych 11 listopada (poniedziałek) - Święto Niepodległości i saw other chats have some kind of events on thier national events so i just made list of our national events January 6 (Saturday) - Epiphany March 31 (Sunday) - Easter April 1 (Monday) - Easter Monday May 1 (Wednesday) - Labor Day May 3 (Friday) - Constitution Day of May 3 May 19 (Sunday) - Pentecost May 30 (Thursday) - Corpus Christi August 15 (Thursday) - Polish Army Day, Assumption of the Blessed Virgin Mary November 1 (Friday) - All Saints' Day November 11 (Monday) - Independence Day Dziękuję, bardzo pomocne 1-3 maj wygląda interesująco
spiderpajak Posted February 13, 2024 #8 Posted February 13, 2024 2 maja jest jeszcze święto flagi polski więc w maju mamy taką trzydniówkę. Wg mnie najważniejszym świętem powinno być odzyskanie niepodległości bo dzięki temu jesteśmy znowu wolni
mikoNS Posted April 27, 2024 #10 Posted April 27, 2024 Cześć Bulbi, fajnie bo szukac nie trzeba u wujka google @mistakeri co ustawiłeś coś odnośnie tych świąt czy świętować nie będziemy??? Długi weekend to dobry czas
Moderator mistaker Posted May 1, 2024 Moderator #12 Posted May 1, 2024 On 4/27/2024 at 1:03 PM, mikoNS said: Cześć Bulbi, fajnie bo szukac nie trzeba u wujka google @mistakeri co ustawiłeś coś odnośnie tych świąt czy świętować nie będziemy??? Długi weekend to dobry czas Zobaczymy 🙂
cinosbdl Posted May 1, 2024 #15 Posted May 1, 2024 7 minutes ago, brykuu said: jednak chyba takie eventy nie dla nas, szkoda Życie. Może chociaż na 3-ego się uda.
wodapana Posted May 2, 2024 #16 Posted May 2, 2024 @mistakerI jak będzie można na jakieś dobre wiatry liczyć, czy jednak lipa bo 3 maj zaraz odpływa
Moderator mistaker Posted May 3, 2024 Moderator #17 Posted May 3, 2024 9 hours ago, wodapana said: @mistakerI jak będzie można na jakieś dobre wiatry liczyć, czy jednak lipa bo 3 maj zaraz odpływa Nie wiem kiedy ewentualne promocje zrobi drużyna marketingu Stake. Nie mogę udzielić żadnej wiążącej odpowiedzi.
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.