spiderpajak Posted March 29, 2024 #1 Posted March 29, 2024 W nawiązaniu do postu Quote pkt 11. 11) Only use the language specified in the chat channel, potential abuse will be sanctioned. - - It's essential to follow the rules and guidelines the platform sets to ensure a positive experience for all users. Staying in your native language chat room can help maintain clear communication and foster a friendly environment. - Jumping between rooms is considered a potential abuse of the chat room benefits, and therefore, it is not allowed. In case you want to change the chat room, you must create an appeal (Appeal section) to request a transfer; note that there must be a valid reason - This rule does not apply to the English/Sports/Challenges rooms since these rooms are Global rooms, and all English-speaking users are welcome. Don't get yourself muted for such a trivial reason. Jeśli chcesz zmienić pokój rozmów, musisz utworzyć odwołanie (sekcja Odwołanie), aby poprosić o przeniesienie; pamiętaj, że musi istnieć ważny powód - ta zasada nie dotyczy pokoi English/Sports/Challenge, Czyli klikając inny czat da się na niego normalnie wejść jak wcześniej czy jest to zablokowane? Czy dopiero jak się coś napisze to moderator da mute? Czy jak kliknę przez pomyłkę inny czat i on się otworzy to już perm?
Moderator mistaker Posted March 29, 2024 Moderator #2 Posted March 29, 2024 20 minutes ago, spiderpajak said: W nawiązaniu do postu Jeśli chcesz zmienić pokój rozmów, musisz utworzyć odwołanie (sekcja Odwołanie), aby poprosić o przeniesienie; pamiętaj, że musi istnieć ważny powód - ta zasada nie dotyczy pokoi English/Sports/Challenge, Czyli klikając inny czat da się na niego normalnie wejść jak wcześniej czy jest to zablokowane? Czy dopiero jak się coś napisze to moderator da mute? Czy jak kliknę przez pomyłkę inny czat i on się otworzy to już perm? W przypadku pomyłki, która jest oczywista nie powinno być żadnej sankcji, ale bardzo bym na to zwracał uwagę. Dopiero uczestnictwo w czacie w nieswoim pokoju będzie powodowało akcję ze strony moderatora.
spiderpajak Posted March 29, 2024 Author #3 Posted March 29, 2024 przy okazji jeszcze raz zapytam. Nie byłoby łatwiejsze dodanie w opcjach ustawienia wyboru swojego lokalnego czatu i wtedy tylko ten czat jest dla tej osoby dostępny (na liście nie byłoby innych czatów do wyboru). Zmiana mogłaby być możliwa np. raz na miesiąc.
Moderator mistaker Posted April 2, 2024 Moderator #4 Posted April 2, 2024 On 3/29/2024 at 7:56 AM, spiderpajak said: przy okazji jeszcze raz zapytam. Nie byłoby łatwiejsze dodanie w opcjach ustawienia wyboru swojego lokalnego czatu i wtedy tylko ten czat jest dla tej osoby dostępny (na liście nie byłoby innych czatów do wyboru). Zmiana mogłaby być możliwa np. raz na miesiąc. ciekawa sugestia
Kryspol Posted May 17, 2024 #5 Posted May 17, 2024 PRZEPRASZAM BARDZO, Ja sobie skoczylem raz po paru kanałach i dostałem mute na MIESIĄC, Chcialbym sie odwołać i zostać ostrzeżony jak kolega
Moderator mistaker Posted May 17, 2024 Moderator #6 Posted May 17, 2024 2 hours ago, Kryspol said: PRZEPRASZAM BARDZO, Ja sobie skoczylem raz po paru kanałach i dostałem mute na MIESIĄC, Chcialbym sie odwołać i zostać ostrzeżony jak kolega Długość wyciszenia zależy od wielu czynników,
Kryspol Posted May 17, 2024 #7 Posted May 17, 2024 Ciekawy jestem tych czynnikow. edit/// Poza tym myślałem ze najpierw dostaje sie upomnienie a pozniej coraz wieksze kary 😛
Moderator mistaker Posted May 18, 2024 Moderator #8 Posted May 18, 2024 18 hours ago, Kryspol said: Ciekawy jestem tych czynnikow. edit/// Poza tym myślałem ze najpierw dostaje sie upomnienie a pozniej coraz wieksze kary 😛 Czynników nie mogę podać, ale są one łatwe do wywnioskowania. Tutaj przeczytasz więcej. Co do ostrzeżeń, to jeżeli widzisz na czacie, że mod ostrzega innych, to to samo ostrzeżenie tyczy się Ciebie. Nie upominamy każdego z osobna.
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.