Sztudrom Posted April 1, 2024 #1 Posted April 1, 2024 Witam Panie i Panów Zarejestrowałem się na stake.com pare dni temu, nie robiłem jeszcze żadnej wpłaty i moje pytanie brzmi, jak najlepiej wykorzystać pierwszy depozyt, czy są tu bonusy od pierwszej wpłaty, jaki obrót trzeba zrobić, skąd wziąść kod bonusowy itp. Szukam informacji i czasami są jakieś oferty ale np tylko dla graczy z określonego kraju itp. Interesuje mnie tylko obstawianie zdarzeń sportowych. Dzięki za pomoc
spiderpajak Posted April 1, 2024 #2 Posted April 1, 2024 Najlepiej zrobić wager tygodniowy min 3.5k$. wtedy masz możliwość złapania deszczu za aktywność na czacie (trzeba mieć weryfikację kyc2). Dodatkowo co sobotę jest nagroda weekly za granie. I raz w miesiącu nagroda monthly. Oprócz tego są różne challenge na forum i na stronie za które też możesz zgarnąć różne nagrody. Wager można robić na Dice, szansa 98% bet 2-5c. Wychodzi wtedy 1k wagera za ok 10$
xmstmax Posted May 5, 2024 #3 Posted May 5, 2024 Ja niestety przeoczyłem bo nie wiedziałem że takowy istnieje xd
kamilooo19 Posted June 1, 2024 #4 Posted June 1, 2024 Spider bardzo dobrze mówi warto zrobić wlasnie te 3,5k deszcze teraz lecą dosć fajne
VirexOnYT Posted June 3, 2024 #5 Posted June 3, 2024 Do tego dodałbym, że jest też wiele oficjalnych twórców od Stake którzy często rozdają jakieś nagrody i napiwki więc warto sie rozglądać i łapać też od nich rzeczy za darmo
Featured Comment
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.