xmstmax Posted May 4 Share #1 Posted May 4 Siemanko mam pytanie za 100pkt. Czy wg. Was to jaki. Krypto gramy ma wpływ na wynik? Częstotliwość zmiany np. Z trx na ltc itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator spiman417 Posted May 4 Moderator Share #2 Posted May 4 na originalsach nie ma to zadnego wplywu sloty owszem, to tak jakby inny seed egorplayrugr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
egorplayrugr Posted May 4 Share #3 Posted May 4 spiman i jego teorie spiskowe. Nie ma to zadnego znaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmstmax Posted May 4 Author Share #4 Posted May 4 Coś właśnie słyszałem o tym że zmiana krypto w slotach zmienia seed ale ile w tym prawdy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted May 5 Moderator Share #5 Posted May 5 11 hours ago, xmstmax said: Coś właśnie słyszałem o tym że zmiana krypto w slotach zmienia seed ale ile w tym prawdy.. Teoretycznie każda waluta ma swoją własną sesję. Można to wnioskować po tym że przerwanie rundy bonusowej (u niektórych dostawców) w jednej walucie i chęć odebrania go w innej, nie przynosi rezultatu. Trzeba wrócić do waluty w której bonu był przerwany. Jest to jednak tylko teoria, której raczej nie da się z całą pewnością potwierdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmstmax Posted May 6 Author Share #6 Posted May 6 18 hours ago, mistaker said: Teoretycznie każda waluta ma swoją własną sesję. Można to wnioskować po tym że przerwanie rundy bonusowej (u niektórych dostawców) w jednej walucie i chęć odebrania go w innej, nie przynosi rezultatu. Trzeba wrócić do waluty w której bonu był przerwany. Jest to jednak tylko teoria, której raczej nie da się z całą pewnością potwierdzić. Nie raz miałem przypadek że trafiałem załóżmy w jakiejś grze FS, po przypadkowym wyjściu z niej wracałem do gry No ale FS mogłem już pominąć co skutkowało czasem naprawdę duża wygrana , a 100% większą niż sam bym je rozegral Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilooo19 Posted May 19 Share #7 Posted May 19 Jak dla mnie waluta nie ma znaczenia jedynie seed na ori grach Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElWito Posted June 9 Share #8 Posted June 9 Ja uważam że ma to znaczenie tak jak mówicie "sesje" są różne i seed się zmienia. Chociaż sądzę że coś też jest przyklejane do samego Konta gracza a nie do waluty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment