xmstmax Posted May 4, 2024 #1 Posted May 4, 2024 Siemanko mam pytanie za 100pkt. Czy wg. Was to jaki. Krypto gramy ma wpływ na wynik? Częstotliwość zmiany np. Z trx na ltc itp
Moderator spiman417 Posted May 4, 2024 Moderator #2 Posted May 4, 2024 na originalsach nie ma to zadnego wplywu sloty owszem, to tak jakby inny seed
egorplayrugr Posted May 4, 2024 #3 Posted May 4, 2024 spiman i jego teorie spiskowe. Nie ma to zadnego znaczenia.
xmstmax Posted May 4, 2024 Author #4 Posted May 4, 2024 Coś właśnie słyszałem o tym że zmiana krypto w slotach zmienia seed ale ile w tym prawdy..
Moderator mistaker Posted May 5, 2024 Moderator #5 Posted May 5, 2024 11 hours ago, xmstmax said: Coś właśnie słyszałem o tym że zmiana krypto w slotach zmienia seed ale ile w tym prawdy.. Teoretycznie każda waluta ma swoją własną sesję. Można to wnioskować po tym że przerwanie rundy bonusowej (u niektórych dostawców) w jednej walucie i chęć odebrania go w innej, nie przynosi rezultatu. Trzeba wrócić do waluty w której bonu był przerwany. Jest to jednak tylko teoria, której raczej nie da się z całą pewnością potwierdzić.
xmstmax Posted May 6, 2024 Author #6 Posted May 6, 2024 18 hours ago, mistaker said: Teoretycznie każda waluta ma swoją własną sesję. Można to wnioskować po tym że przerwanie rundy bonusowej (u niektórych dostawców) w jednej walucie i chęć odebrania go w innej, nie przynosi rezultatu. Trzeba wrócić do waluty w której bonu był przerwany. Jest to jednak tylko teoria, której raczej nie da się z całą pewnością potwierdzić. Nie raz miałem przypadek że trafiałem załóżmy w jakiejś grze FS, po przypadkowym wyjściu z niej wracałem do gry No ale FS mogłem już pominąć co skutkowało czasem naprawdę duża wygrana , a 100% większą niż sam bym je rozegral
kamilooo19 Posted May 19, 2024 #7 Posted May 19, 2024 Jak dla mnie waluta nie ma znaczenia jedynie seed na ori grach
ElWito Posted June 9, 2024 #8 Posted June 9, 2024 Ja uważam że ma to znaczenie tak jak mówicie "sesje" są różne i seed się zmienia. Chociaż sądzę że coś też jest przyklejane do samego Konta gracza a nie do waluty
stakeNina Posted January 4, 2025 #9 Posted January 4, 2025 Gdy gram w różnych walutach wydaje się chodzić trochę inaczej
widdsesek Posted February 1, 2025 #11 Posted February 1, 2025 W teorii nie ma znaczenia w praktyce można sobie wmówić że konkretną waluta daje nam wygrane 😁
Makowieczmaku Posted February 8, 2025 #13 Posted February 8, 2025 Chyba teorie spiskowe, aczkolwiek kto wie 🪙
Featured Comment