Jump to content

Tillimakaroni neljälle


Misca5001
 Share

Featured Comment

Posted (edited)

200 g makaronia

2 tl kuivattua tilliä

1–2 tl aromisuolaa

5 dl vettä

2 rkl oliiviöljyä

1. Keitä makaroni kypsäksi, ja kaada vesi pois.

2. Lorauta oliiviöljyä makaroneille.

3. Mausta aromisuolalla ja tillillä makusi mukaan. Laita ensin hieman aromisuolaa ja lisää tarvittaessa. Sekoita hyvin.

4. Anna maustua ja jäähtyä jääkaapissa kannen alla mielellään muutama tunti. Tillin maku voimistuu ajan myötä.

Jos haluat, voit syödä kylmän tillimakaronin majoneesin kanssa. Voit myös maustaa muilla mausteilla, mutta aito tillimakaroni syntyy yksinkertaisista perusaineksista. 

Edited by Misca5001
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...