Misca5001 Posted May 5 Share #1 Posted May 5 (edited) 200 g makaronia 2 tl kuivattua tilliä 1–2 tl aromisuolaa 5 dl vettä 2 rkl oliiviöljyä 1. Keitä makaroni kypsäksi, ja kaada vesi pois. 2. Lorauta oliiviöljyä makaroneille. 3. Mausta aromisuolalla ja tillillä makusi mukaan. Laita ensin hieman aromisuolaa ja lisää tarvittaessa. Sekoita hyvin. 4. Anna maustua ja jäähtyä jääkaapissa kannen alla mielellään muutama tunti. Tillin maku voimistuu ajan myötä. Jos haluat, voit syödä kylmän tillimakaronin majoneesin kanssa. Voit myös maustaa muilla mausteilla, mutta aito tillimakaroni syntyy yksinkertaisista perusaineksista. Edited May 5 by Misca5001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quntti Posted May 11 Share #2 Posted May 11 Kiitos!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0mbbaa Posted May 11 Share #3 Posted May 11 Kuulostaa kertakaikkisen hyvältä herkulta! Laitan testiin, toivottavasti myös perheen pienemmät nauttivat tästä herkusta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
napo3 Posted May 11 Share #4 Posted May 11 (edited) Edited May 11 by napo3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now