Jump to content

Featured Comment

Posted

Stake uzerinde her ay yada ozel gunlerde belirli promosyonlar veriliyor ve bu promosyonlarin hep dusuk rankli hesaplara gittigi gozukuyor benim rankim Plat 4 ve bu site uzerinde 4 yildir oynuyo olmama ragmen 2 yildir herhangi bir promosyon almiyorum siteden bizim rankimiz yuksek ve zaten oynuyoruz diyemi bize promosyon verilmiyor? Gecen gun Ibo Aslan icin bir promosyon verildi o gelmedi bugun Derbi promosyonu verildi oda gelmedi bu promosyonlar ne zaman hesabima gelicek acaba destege sordugumuzdada pazarlama ekibi zirt pirt biseyler uydurup duruyorlar.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 4/28/2025 at 9:13 AM, Klcalperklc said:

😴 Uyuyor

On 4/28/2025 at 7:41 AM, Faris said:

Merhaba,

İsimden önceki emoji durumunu kontrol ederek kişinin evde, ofiste, tatilde vb. olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

😴 - uyku, 👩‍💻 - hızlı cevap, 🏡 - birkaç h cevap, - 🔇 izin günü.

Saygılarımla

Bende Vip olduktan sorna 20 gündür mail hediyeleri kesitler admin de adam akılı vermiyor hediye site oynamaya başladıkların DNS sorna kesiyorlar hediyeleri 

• 5 weeks later...
Posted

ben almayı bırak koklayamadım bile. telegramdaki kodlar da 10 saniyede bitiyor nasıl iş anlayamadım. mesaj düşüyor anında copy paste yapıyorum limit dolmuştur diyor dalga geçiyorlar galiba