wehrm Posted March 24, 2025 #1 Posted March 24, 2025 (edited) Edit: Eğer aynı şeyi yaşayan başka bir kullanıcı olursa diye bilgilendirme yapıyorum, param sorunsuzca hesabıma geri iade edildi, başarıyla çekim yapabildim. Teşekkürler Stake! Merhabalar arkadaşlar, İlk kez Stake'de oynadım ve kazanç sağladım, bunu Gate TR borsasına tron olarak çektim ama borsa daha paranın kaynağını vs sormadan direkt olarak engel koydu, işlemi reddetti. Destek talebi açtım ve paranın 2-3 gün içerisinde, benim cüzdana gönderim sağlayan adrese yani Stake'in cüzdanına geri iade edileceğini söyledi. Stake canlı desteğine bağlandım ve para oradan çıktığımda, stake ekibine mail atmam gerektiği söylendi, paranın benim stake trx hesabına aktarılabilmesi için. Yani anlayacağınız, çok yıpratıcı ve sıkıntılı bir süreç başlamış oldu. Şimdi müsaadenizle birkaç şey sormak istiyorum size; 1- Gate TR göndericiye ücreti iade ettikten sonra, Stake bu parayı herhangi bir sorun çıkarmadan benim oyun hesabıma aktarır mı ? 2- Bu para aktarılırsa, canlı destek parayı yeni yatırım sayacağını ve tekrar çevrim yapmam gerektiğini söyledi, bu çevrimi yapmamanın herhangi bir yolu yok mu? sonuçta para bana geçmemiş oldu ve borsa geri gönderiyor. 3- Eğer çevrim yapmam zorunluysa, parayı nasıl çevirmemi önerirsiniz? slot oyunlarında mı tekrar çevirmeliyim parayı? Şimdiden herkese çok teşekkürler. Edited March 26, 2025 by wehrm update
Featured Comment