Moderator mistaker Posted November 25, 2021 Moderator #1 Posted November 25, 2021 Witajcie, Stakerzy! Jak już wiecie, Stake ma kilku nowych moderatorów i musimy nieco ułatwić im życie, wdrażając kilka podstawowych zasad, którymi powinniście się kierować. Każdy czat powinien je mieć i należy je śledzić, jeśli chcesz być wartościowym i szanowanym członkiem społeczności. Stake.com bardzo to docenia i pilnuje przestrzegania zasad bardzo skrupulatnie. Nie spamuj, nie nękaj i pod żadnym pozorem nie obrażaj innych użytkowników i personelu Stake. Nie udostępniaj żadnych danych osobowych (w tym społecznościowych) swoich lub innych graczy. Unikaj też używania CAPS Nie proś (bezpośrednio lub pośrednio) o pożyczki, deszcze, napiwki i nie rozmawiaj o nich na czacie. Nigdy nie używaj więcej niż jednego konta na czacie. To surowo zabronione. Unikaj podejrzanego zachowania, które może być postrzegane jako potencjalne oszustwo lub nadużycie. Nie używaj, ani nie zachęcaj do żadnej formy kupowania, sprzedawania, oferowania żadnego rodzaju usług a szczególnie wymiany kryptowalut lub walut i handlu nimi. Nie rozmawiamy o innych platformach i komunikatorach. Nie dyskusji o streamerach, Twitchu lub innych podobnych platformach. Szczególnie zabronione jest podawanie nazw użytkowników oraz identyfikatorów na tych platformach. Nigdy nie używaj linków w formie skróconej. Dozwolone jest wklejanie linków, jednak docelowa strona nie może zawierać żadnego rodzaju reklam. Nie udostępniaj kodów, skryptów ani żadnej innej usługi botów. Zawsze używaj języka zgodnego z wybranym pokojem. Surowo zabronione są rozmowy o polityce i religii. Każda tak rozmowa będzie skutkować wycieszeniem użytkownika bez ostrzeżenia na długi okres czasu. Zasady podrzędne oraz ich dalsze rozwinięcie są podane poniżej. Koniecznie je przeczytaj. Moderatorzy/wsparcie techniczne/administratorzy zachowują prawo do wdrożenia zasad, które uznają za stosowne i odpowiadające danej sytuacji. Jeżeli gracz został wyciszony (MUTE) wiele razy z powodu tego samego wykroczenia, to jego czas wyciszenia (MUTE) zostanie wydłużony. Może się to skończyć permanentnym wyłączeniem przywileju czatowania. Jest to wdrażane zwłaszcza wtedy jeśli jego zachowanie nie poprawi się po wielu ostrzeżeniach/wyciszeniach. Zasady można zmieniać i dostosowywać w zależności od potrzeb społeczności. W przypadku poważniejszego złamania naszych zasad możesz zostać ukarany wyciszeniem bez wcześniejszego ostrzeżenia. W przypadku kiedy uważasz, że kara została niesłusznie nałożona lub nie zgadzasz się z jej wysokością, to możesz skorzystać z prawa do złożenia skargi. Poniżej link do odpowiedniej sekcji. W skardze zawsze podaj swoją nazwę użytkownika. Osoba nakładająca karę wypowie się co do jej wysokości i uzasadni swoją decyzję. https://forum.stake.com/board/174-appeals/ Pamiętaj że wszelkie sugestie dotyczące serwisu i obsługi możesz również zamieścić na forum w odpowiedniej sekcji. W przypadku wątpliwości proszę zapytaj moderatora lub pomoc techniczną. Jeżeli jest to możliwe w pierwszej kolejności pytaj moderatora. Pomoc techniczna również chętnie udzieli Ci wszelkich niezbędnych informacji. Dziękujemy za wybranie Stake i witamy Cię w naszej społeczności! 🍀 Polska wersja szczegółowego omówienia regulaminu znajduje się pod poniższym linkiem. Dpro, SethSilver, babojaga and 6 others 6 1 1 1
taktycznywojtek Posted November 25, 2021 #2 Posted November 25, 2021 Przestrzegamy czatu, jest porządek i kultura. Sytuacja win win, każdy zadowolony Damianek1234, mistaker and spiman417 1 1 1
Moderator spiman417 Posted December 2, 2021 Moderator #3 Posted December 2, 2021 Dzięki za info zasady muszą być wszędzie Moderatorzy/wsparcie techniczne/administratorzy zachowują prawo do wdrożenia zasad, które uznają za stosowne i odpowiadające danej sytuacji. Tą zasadę lubiłem najbardziej na tym stanowisku.Trzeba byc elastycznym w swoim fachu Damianek1234 and mistaker 1 1
Damianek1234 Posted December 19, 2021 #4 Posted December 19, 2021 Mistaker dobrze się postarales 👍 spiman417 and mistaker 1 1
Saicam Posted December 24, 2021 #5 Posted December 24, 2021 Mistaker zasady wazna sprawa wiadomo!! spiman417 and mistaker 1 1
qazis Posted January 1, 2022 #6 Posted January 1, 2022 Dzięki za wytłumaczenie jak powinienem się zachowywać na czacie, jasne zasady. Pozdrawiam 🙂 mistaker and spiman417 1 1
Mistrzgier Posted May 21, 2022 #10 Posted May 21, 2022 Najlepszy regulamin ever jaki dane mi było przestrzegać. mistaker 1
szukielas Posted September 12, 2022 #12 Posted September 12, 2022 Zrozumiałem jest przestrzegane mistaker 1
HejkaNaklejka98 Posted November 8, 2022 #13 Posted November 8, 2022 Wszystko jasne, dzięki za info mistaker 1
taktycznywojtek Posted December 5, 2022 #14 Posted December 5, 2022 (edited) Pytanie o działanie matematyczne na czacie to automatycznie Trivia, pamietajcie o tym, a za fake trivie grozi mute! Edited December 5, 2022 by taktycznywojtek
BigZen Posted July 11, 2023 #15 Posted July 11, 2023 to jak to jest ze mod moze byc rainfarmerem? bez jakich kolwiek konsekwencji
Moderator mistaker Posted July 12, 2023 Author Moderator #16 Posted July 12, 2023 8 hours ago, BigZen said: to jak to jest ze mod moze byc rainfarmerem? bez jakich kolwiek konsekwencji piszesz w złym wątku, ale odpowiem tutaj, jeżeli masz dowody konkretne na poparcie swoich słów, to możesz zgłosić to do pomocy technicznej stake
spiderpajak Posted July 12, 2023 #17 Posted July 12, 2023 (edited) kiedys suport mi napisal ze niestety ale nie moze pomoc w przypadku lamania zasad czatu Edited July 12, 2023 by spiderpajak
Moderator mistaker Posted July 12, 2023 Author Moderator #18 Posted July 12, 2023 1 hour ago, spiderpajak said: kiedys suport mi napisal ze niestety ale nie moze pomoc w przypadku lamania zasad czatu Ja nie miałem na myśli łamania zasady czatu w tym przypadku. Ogólnie tak, powinno się zgłaszać do moderatora, ale support służy pomocą w każdej sytuacji. W szczególności jeżeli moderator nie jest obecny na czacie. Dodatkowo został stworzony specjalny wątek w polskiej części forum właśnie w takich przypadkach.
BigZen Posted July 17, 2023 #19 Posted July 17, 2023 23;40 23;55 @mistaker O ile sie nie myle wczoraj ostrzegales bazinge o tym ze jezeli bedzie korzystal z buga to dostaje perma a gdy tylko polskie mody chrapały na łozku to kolega sie rozbrykal
Moderator mistaker Posted July 17, 2023 Author Moderator #20 Posted July 17, 2023 3 hours ago, BigZen said: 23;40 23;55 @mistaker O ile sie nie myle wczoraj ostrzegales bazinge o tym ze jezeli bedzie korzystal z buga to dostaje perma a gdy tylko polskie mody chrapały na łozku to kolega sie rozbrykal Witaj, relacja użytkownika i moderatora nie jest publiczna.
Bulbi90 Posted July 17, 2023 #21 Posted July 17, 2023 no i znowu nie pyklo moze CI sie za 3cim razem uda kogos udupic.
BigZen Posted July 17, 2023 #22 Posted July 17, 2023 3 minutes ago, mistaker said: Witaj, relacja użytkownika i moderatora nie jest publiczna. tyle ze publicznie napisales na chacie ze ma ostatnia szanse 7 minutes ago, mistaker said: Witaj, relacja użytkownika i moderatora nie jest publiczna. Zobacz sobie jego ostatnie rainy zlapane Niemcy turecki Japonski po 10 dziennie xd 6 minutes ago, Bulbi90 said: no i znowu nie pyklo moze CI sie za 3cim razem uda kogos udupic. Chackmena juz sie udalo ostatnio
Moderator mistaker Posted July 17, 2023 Author Moderator #23 Posted July 17, 2023 Nikogo nie udupiamy. Musicie zrozumieć, że istnieje jeszcze kilka kryteriów o których nie mogę mówić/pisać
BigZen Posted July 17, 2023 #24 Posted July 17, 2023 1 minute ago, mistaker said: Nikogo nie udupiamy. Musicie zrozumieć, że istnieje jeszcze kilka kryteriów o których nie mogę mówić/pisać Wiem ze starasz sie byc fair ale moze kiedys otworzysz oczy ze nie kazdy mod sie do tego stostuje ! co nie? @spiman417
Moderator mistaker Posted July 17, 2023 Author Moderator #25 Posted July 17, 2023 3 minutes ago, BigZen said: Wiem ze starasz sie byc fair ale moze kiedys otworzysz oczy ze nie kazdy mod sie do tego stostuje ! co nie? @spiman417 Ja nie jestem od oceny innych modów, tylko samego siebie. Ocenę pozostawiam adminom i użytkownikom. BigZen 1
Featured Comment