Jump to content

Featured Comment

Posted

Gracz Bulbi wyrazil swoja opinie na temat innego gracza ,,mefedron squad hehe'' mysle ze w obraziliwej formie

Gracz muczak wypowiedzial sie ze czasy mefedronu juz za nim... Mysle ze nie potrzebne i zbedne wypowiedzi.. Bulbi Ok godziny 23;30 

|Muczak w godzinach 23;33  ponizej dowody

photo_2023-08-01_15-21-10.jpg

photo_2023-07-31_23-30-53.jpg

Posted

Oni się nigdy nie będą ich mutować ponieważ wysyłają im tipki i $$$ się zgadzają. Pieniądz rządzi tym czatem. Będziesz wysyłać $$$ odpowiednim ludzią to nie będziesz mieć muta. Tak działa polski czat. Jedynie zmiana modów polskiego czatu coś może dać w tym temacie 

• Moderator
Posted
11 hours ago, Diaxowyludek said:

Oni się nigdy nie będą ich mutować ponieważ wysyłają im tipki i $$$ się zgadzają. Pieniądz rządzi tym czatem. Będziesz wysyłać $$$ odpowiednim ludzią to nie będziesz mieć muta. Tak działa polski czat. Jedynie zmiana modów polskiego czatu coś może dać w tym temacie 

Jeżeli tak uważasz i masz na to dowody, to przedstaw je pomocy technicznej Stake. Jeżeli ich nie masz, to proszę o nie rozprzestrzenianie plotek i nieprawdziwych informacji.

Posted
On 8/5/2023 at 9:23 PM, Diaxowyludek said:

Moderatorzy powinni mieć zablokowaną opcję odbierania napiwków i deszczy i po sprawie. Nie byłoby wtedy takich wątpliwości. Problem w tym, że firmie jest to na rękę, że w jakiejś części moderatorzy są sponsorowani przez graczy.

• Moderator
Posted
1 hour ago, Kituna said:

Moderatorzy powinni mieć zablokowaną opcję odbierania napiwków i deszczy i po sprawie. Nie byłoby wtedy takich wątpliwości. Problem w tym, że firmie jest to na rękę, że w jakiejś części moderatorzy są sponsorowani przez graczy.

Dlaczego? Jestem takim samym użytkownikiem jak inni. Mam panować nad czatem i to robię. Oczywiste, że moderator jest inaczej postrzegany. Jednak, dlaczego z tego powodu mamy mieć zabronione? Nasze depozyty są takie same jak innych, profity i straty również.

Posted (edited)

aczkolwiek nie bardzo lubie diaxowego  bo mnie wyzywał od 60 za napisanie posta na mistakera ale sam to póżniej zrobił na spimana xD to jednak po częsci ma racje  patrz skuty92 :)))   

Edited by Pacjent2137
Posted (edited)
On 8/12/2023 at 11:54 AM, CratosPL said:

Cześć, a tak przy okazji, na jakiej zasadzie działają te deszcze i napiwki? Jeszcze nigdy mi się nie trafiło ;)

Na deszcze musisz mieć wager tygodniowy min 3k$, weryfikacje kyc2 i dodatkowo musisz być aktywny na czacie. Jak to spełniasz to losowo możesz dostać deszcz.

Napiwek może ktoś dać bezpośrednio komu chce i ile chce. 

Edited by spiderpajak
Posted

Jak to jest ze Skuty92 moze pisac takie bluzgi? A moderator zero reakcji ani upomnienia po czym jak napisalem ze zero reakcji ze strony moderatorow napisal ok o  @spiman417 

Czyli mam rozumiec ze jak wygram wiekszą sumę to bedzie mi wolno wszystko? bo i tak sie nie skonczy to mutem a nawet upomnieniem?

photo_2023-08-19_14-14-09.jpg

Posted (edited)

Godzina 4;26-4;28 dzien 26.08.2023

Osoby w grupie zaczęły mnie obrazać od najwiekszych narkomanow Prowokator:Skuuty92 prosze o zapozananie sie z chat logs w nocnych godzinach przepraszam za dodanie pracy ale nie pozwole sobie na takie wyzwyska@mistaker

photo_2023-08-26_09-15-56.jpg

Edited by BigZen
Posted
1 hour ago, BigZen said:

Godzina 4;26-4;28 dzien 26.08.2023

Osoby w grupie zaczęły mnie obrazać od najwiekszych narkomanow Prowokator:Skuuty92 prosze o zapozananie sie z chat logs w nocnych godzinach przepraszam za dodanie pracy ale nie pozwole sobie na takie wyzwyska@mistaker

photo_2023-08-26_09-15-56.jpg

musisz wysyłać $ moderatorowi to tez będziesz miał możliwość wyzywania wszystkich i żadnych konsekwencji za to nie poniesiesz. Tym czatem rządzi $$$ nie raz to mówiłem ale mistaker usuwa moje posty i blokuję mnie na forum gdyż piszę prawdę. Polecam inne kasyna online

• Moderator
Posted
33 minutes ago, Diaxowyludek said:

musisz wysyłać $ moderatorowi to tez będziesz miał możliwość wyzywania wszystkich i żadnych konsekwencji za to nie poniesiesz. Tym czatem rządzi $$$ nie raz to mówiłem ale mistaker usuwa moje posty i blokuję mnie na forum gdyż piszę prawdę. Polecam inne kasyna online

Wykroczyłeś po za regulamin forum, więc musiałem zareagować. Jeżeli uważasz i masz dowody na niedozwolone na czacie praktyki, to proszę wyślij zgłoszenie na adres [email protected] . Tutaj nie ma przyzwolenia na pomawianie o cokolwiek. Dlatego ostrzegłem Ciebie i posty zostały schowane. Proszę prześlij zgłoszenie na wspomniany adres i sprawą zajmie się kompetentna osoba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy Terms of Use