Jump to content

Zasady czatu!

mistaker
 Share

Featured Comment

Gracz Bulbi wyrazil swoja opinie na temat innego gracza ,,mefedron squad hehe'' mysle ze w obraziliwej formie

Gracz muczak wypowiedzial sie ze czasy mefedronu juz za nim... Mysle ze nie potrzebne i zbedne wypowiedzi.. Bulbi Ok godziny 23;30 

|Muczak w godzinach 23;33  ponizej dowody

photo_2023-08-01_15-21-10.jpg

photo_2023-07-31_23-30-53.jpg

• Moderator
11 hours ago, Diaxowyludek said:

Oni się nigdy nie będą ich mutować ponieważ wysyłają im tipki i $$$ się zgadzają. Pieniądz rządzi tym czatem. Będziesz wysyłać $$$ odpowiednim ludzią to nie będziesz mieć muta. Tak działa polski czat. Jedynie zmiana modów polskiego czatu coś może dać w tym temacie 

Jeżeli tak uważasz i masz na to dowody, to przedstaw je pomocy technicznej Stake. Jeżeli ich nie masz, to proszę o nie rozprzestrzenianie plotek i nieprawdziwych informacji.

On 8/5/2023 at 9:23 PM, Diaxowyludek said:

Oni się nigdy nie będą ich mutować ponieważ wysyłają im tipki i $$$ się zgadzają. Pieniądz rządzi tym czatem. Będziesz wysyłać $$$ odpowiednim ludzią to nie będziesz mieć muta. Tak działa polski czat. Jedynie zmiana modów polskiego czatu coś może dać w tym temacie 

Moderatorzy powinni mieć zablokowaną opcję odbierania napiwków i deszczy i po sprawie. Nie byłoby wtedy takich wątpliwości. Problem w tym, że firmie jest to na rękę, że w jakiejś części moderatorzy są sponsorowani przez graczy.

• Moderator
1 hour ago, Kituna said:

Moderatorzy powinni mieć zablokowaną opcję odbierania napiwków i deszczy i po sprawie. Nie byłoby wtedy takich wątpliwości. Problem w tym, że firmie jest to na rękę, że w jakiejś części moderatorzy są sponsorowani przez graczy.

Dlaczego? Jestem takim samym użytkownikiem jak inni. Mam panować nad czatem i to robię. Oczywiste, że moderator jest inaczej postrzegany. Jednak, dlaczego z tego powodu mamy mieć zabronione? Nasze depozyty są takie same jak innych, profity i straty również.

On 8/12/2023 at 11:54 AM, CratosPL said:

Cześć, a tak przy okazji, na jakiej zasadzie działają te deszcze i napiwki? Jeszcze nigdy mi się nie trafiło ;)

Na deszcze musisz mieć wager tygodniowy min 3k$, weryfikacje kyc2 i dodatkowo musisz być aktywny na czacie. Jak to spełniasz to losowo możesz dostać deszcz.

Napiwek może ktoś dać bezpośrednio komu chce i ile chce. 

Edited by spiderpajak

Jak to jest ze Skuty92 moze pisac takie bluzgi? A moderator zero reakcji ani upomnienia po czym jak napisalem ze zero reakcji ze strony moderatorow napisal ok o  @spiman417 

Czyli mam rozumiec ze jak wygram wiekszą sumę to bedzie mi wolno wszystko? bo i tak sie nie skonczy to mutem a nawet upomnieniem?

photo_2023-08-19_14-14-09.jpg

1 hour ago, BigZen said:

Godzina 4;26-4;28 dzien 26.08.2023

Osoby w grupie zaczęły mnie obrazać od najwiekszych narkomanow Prowokator:Skuuty92 prosze o zapozananie sie z chat logs w nocnych godzinach przepraszam za dodanie pracy ale nie pozwole sobie na takie wyzwyska@mistaker

photo_2023-08-26_09-15-56.jpg

musisz wysyłać $ moderatorowi to tez będziesz miał możliwość wyzywania wszystkich i żadnych konsekwencji za to nie poniesiesz. Tym czatem rządzi $$$ nie raz to mówiłem ale mistaker usuwa moje posty i blokuję mnie na forum gdyż piszę prawdę. Polecam inne kasyna online

• Moderator
33 minutes ago, Diaxowyludek said:

musisz wysyłać $ moderatorowi to tez będziesz miał możliwość wyzywania wszystkich i żadnych konsekwencji za to nie poniesiesz. Tym czatem rządzi $$$ nie raz to mówiłem ale mistaker usuwa moje posty i blokuję mnie na forum gdyż piszę prawdę. Polecam inne kasyna online

Wykroczyłeś po za regulamin forum, więc musiałem zareagować. Jeżeli uważasz i masz dowody na niedozwolone na czacie praktyki, to proszę wyślij zgłoszenie na adres [email protected] . Tutaj nie ma przyzwolenia na pomawianie o cokolwiek. Dlatego ostrzegłem Ciebie i posty zostały schowane. Proszę prześlij zgłoszenie na wspomniany adres i sprawą zajmie się kompetentna osoba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...