BigZen Posted August 1, 2023 Share #26 Posted August 1, 2023 Gracz Bulbi wyrazil swoja opinie na temat innego gracza ,,mefedron squad hehe'' mysle ze w obraziliwej formie Gracz muczak wypowiedzial sie ze czasy mefedronu juz za nim... Mysle ze nie potrzebne i zbedne wypowiedzi.. Bulbi Ok godziny 23;30 |Muczak w godzinach 23;33 ponizej dowody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaxowyludek Posted August 5, 2023 Share #27 Posted August 5, 2023 Oni się nigdy nie będą ich mutować ponieważ wysyłają im tipki i $$$ się zgadzają. Pieniądz rządzi tym czatem. Będziesz wysyłać $$$ odpowiednim ludzią to nie będziesz mieć muta. Tak działa polski czat. Jedynie zmiana modów polskiego czatu coś może dać w tym temacie Kituna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted August 6, 2023 Author Moderator Share #28 Posted August 6, 2023 11 hours ago, Diaxowyludek said: Oni się nigdy nie będą ich mutować ponieważ wysyłają im tipki i $$$ się zgadzają. Pieniądz rządzi tym czatem. Będziesz wysyłać $$$ odpowiednim ludzią to nie będziesz mieć muta. Tak działa polski czat. Jedynie zmiana modów polskiego czatu coś może dać w tym temacie Jeżeli tak uważasz i masz na to dowody, to przedstaw je pomocy technicznej Stake. Jeżeli ich nie masz, to proszę o nie rozprzestrzenianie plotek i nieprawdziwych informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kituna Posted August 8, 2023 Share #29 Posted August 8, 2023 On 8/5/2023 at 9:23 PM, Diaxowyludek said: Oni się nigdy nie będą ich mutować ponieważ wysyłają im tipki i $$$ się zgadzają. Pieniądz rządzi tym czatem. Będziesz wysyłać $$$ odpowiednim ludzią to nie będziesz mieć muta. Tak działa polski czat. Jedynie zmiana modów polskiego czatu coś może dać w tym temacie Moderatorzy powinni mieć zablokowaną opcję odbierania napiwków i deszczy i po sprawie. Nie byłoby wtedy takich wątpliwości. Problem w tym, że firmie jest to na rękę, że w jakiejś części moderatorzy są sponsorowani przez graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted August 8, 2023 Author Moderator Share #30 Posted August 8, 2023 1 hour ago, Kituna said: Moderatorzy powinni mieć zablokowaną opcję odbierania napiwków i deszczy i po sprawie. Nie byłoby wtedy takich wątpliwości. Problem w tym, że firmie jest to na rękę, że w jakiejś części moderatorzy są sponsorowani przez graczy. Dlaczego? Jestem takim samym użytkownikiem jak inni. Mam panować nad czatem i to robię. Oczywiste, że moderator jest inaczej postrzegany. Jednak, dlaczego z tego powodu mamy mieć zabronione? Nasze depozyty są takie same jak innych, profity i straty również. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacjent2137 Posted August 10, 2023 Share #31 Posted August 10, 2023 (edited) aczkolwiek nie bardzo lubie diaxowego bo mnie wyzywał od 60 za napisanie posta na mistakera ale sam to póżniej zrobił na spimana to jednak po częsci ma racje patrz skuty92 :))) Edited August 10, 2023 by Pacjent2137 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CratosPL Posted August 12, 2023 Share #32 Posted August 12, 2023 Cześć, a tak przy okazji, na jakiej zasadzie działają te deszcze i napiwki? Jeszcze nigdy mi się nie trafiło Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderpajak Posted August 17, 2023 Share #33 Posted August 17, 2023 (edited) On 8/12/2023 at 11:54 AM, CratosPL said: Cześć, a tak przy okazji, na jakiej zasadzie działają te deszcze i napiwki? Jeszcze nigdy mi się nie trafiło Na deszcze musisz mieć wager tygodniowy min 3k$, weryfikacje kyc2 i dodatkowo musisz być aktywny na czacie. Jak to spełniasz to losowo możesz dostać deszcz. Napiwek może ktoś dać bezpośrednio komu chce i ile chce. Edited August 19, 2023 by spiderpajak mistaker and CratosPL 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigZen Posted August 19, 2023 Share #34 Posted August 19, 2023 Jak to jest ze Skuty92 moze pisac takie bluzgi? A moderator zero reakcji ani upomnienia po czym jak napisalem ze zero reakcji ze strony moderatorow napisal ok o @spiman417 Czyli mam rozumiec ze jak wygram wiekszą sumę to bedzie mi wolno wszystko? bo i tak sie nie skonczy to mutem a nawet upomnieniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigZen Posted August 26, 2023 Share #35 Posted August 26, 2023 (edited) Godzina 4;26-4;28 dzien 26.08.2023 Osoby w grupie zaczęły mnie obrazać od najwiekszych narkomanow Prowokator:Skuuty92 prosze o zapozananie sie z chat logs w nocnych godzinach przepraszam za dodanie pracy ale nie pozwole sobie na takie wyzwyska@mistaker Edited August 26, 2023 by BigZen mistaker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaxowyludek Posted August 26, 2023 Share #36 Posted August 26, 2023 1 hour ago, BigZen said: Godzina 4;26-4;28 dzien 26.08.2023 Osoby w grupie zaczęły mnie obrazać od najwiekszych narkomanow Prowokator:Skuuty92 prosze o zapozananie sie z chat logs w nocnych godzinach przepraszam za dodanie pracy ale nie pozwole sobie na takie wyzwyska@mistaker musisz wysyłać $ moderatorowi to tez będziesz miał możliwość wyzywania wszystkich i żadnych konsekwencji za to nie poniesiesz. Tym czatem rządzi $$$ nie raz to mówiłem ale mistaker usuwa moje posty i blokuję mnie na forum gdyż piszę prawdę. Polecam inne kasyna online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted August 26, 2023 Author Moderator Share #37 Posted August 26, 2023 33 minutes ago, Diaxowyludek said: musisz wysyłać $ moderatorowi to tez będziesz miał możliwość wyzywania wszystkich i żadnych konsekwencji za to nie poniesiesz. Tym czatem rządzi $$$ nie raz to mówiłem ale mistaker usuwa moje posty i blokuję mnie na forum gdyż piszę prawdę. Polecam inne kasyna online Wykroczyłeś po za regulamin forum, więc musiałem zareagować. Jeżeli uważasz i masz dowody na niedozwolone na czacie praktyki, to proszę wyślij zgłoszenie na adres [email protected] . Tutaj nie ma przyzwolenia na pomawianie o cokolwiek. Dlatego ostrzegłem Ciebie i posty zostały schowane. Proszę prześlij zgłoszenie na wspomniany adres i sprawą zajmie się kompetentna osoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigZen Posted August 28, 2023 Share #38 Posted August 28, 2023 Poczulem sie urazony przez gracza @oskiboski07 ..Bigzjebie,, mistaker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wszechmogacy Posted August 28, 2023 Share #39 Posted August 28, 2023 1 minute ago, BigZen said: Poczulem sie urazony przez gracza @oskiboski07 ..Bigzjebie,, Pewnie przypadkiem słownik zmienił 😜 BigZen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted August 28, 2023 Author Moderator Share #40 Posted August 28, 2023 Przypomnę że to nie temat do takich rozmów, proszę używajcie wątku: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment