Jump to content

Pytania dotyczące moderacji czatu.

mistaker
 Share

Featured Comment

• Moderator

Witam,

Ponieważ pojawia się sporo pytań dotyczących moderacji czat, postanowiliśmy stworzyć ten wątek, aby można było w szerszy sposób odpowiedzieć na Wasze pytania/wątpliwości. Na czacie jest dość trudno odpowiedzieć w wyczerpujący sposób z powodu ograniczenia do 160 znaków. Tutaj będzie to znacznie łatwiejsze.

Pozdrawiam 🙂

Tak myślałem ale warto było spróbować ;)

1. Czy macie  jakiś z góry ustalony taryfikator mandatów?

2. Jak często musicie tłumaczyć się ze swoich decyzji? Często są odwołania?

3. Czy widzicie ukryte tipy na czacie?

4. Czy możecie moderować każdy czat?

5. Czy często korzystacie ze zwiększonego RTP dla Modów? ;)

Edited by spiderpajak

• Moderator

1. Czy macie  jakiś z góry ustalony taryfikator mandatów?

Nie

2. Jak często musicie tłumaczyć się ze swoich decyzji? Często są odwołania?

Bardzo często wyjaśniamy w odwołaniach powód mute, natomiast administratorzy lub support mają czasem dodatkowe pytanie, które wyjaśniamy.

3. Czy widzicie ukryte tipy na czacie?

Nie udzielamy informacji o widoku moderacyjnym,

4. Czy możecie moderować każdy czat?

Tak.

5. Czy często korzystacie ze zwiększonego RTP dla Modów?

Nie istnieje RTP dla Modów.

• Moderator
2 minutes ago, Ziele said:

Witam czy mod ma wygląd do prywatnych tip użytkowników? To mega ważne pojawiają się dziwne plotki lolol

Nie udzielamy żadnych informacji o widoku moderacyjnym. Nie możemy w żaden sposób się o nich wypowiadać z drobnymi wyjątkami.

• 1 month later...
  • Moderator
1 minute ago, BigZen said:

juz drugi raz bulbi oskarza mnie o bycie altem tutaj dowody rozmowa odbyla sie  godzinach 00;55 do 1;10 jakos tak

@mistaker 

photo_2023-07-08_10-22-53 (2).jpg

photo_2023-07-08_10-22-53.jpg

Według mojego systemu, nie widzę żebyś miał konta alternatywne. Takie zachowanie jest oczywiści naganne.

Just now, Bulbi90 said:

Oo jakie drugi raz ? jak Ciebie nie bylo 29 tygodni i sie pojawiles wczoraj lol a pisalem do tripka ze tripek to mieszko a nie do BigZena wiec panie ogarnij sie :) 

To czy ktoś ma konta alternatywne rozstrzyga system. Posiadając weryfikację 2 poziomu "KYC" kończy wszelkie dywagacje na temat konta alternatywnego.

• Moderator
Just now, BigZen said:

czy bulbi90 dostanie muta za swoje naggane zachowanie?

nie ujawniamy takich informacji, jeżeli będzie to uznane za konieczne, to powiadamiam o mute na czacie, ale nie mam obowiązku tego zrobić. Przypomnę również, że nie każde naruszenie regulaminu czatu kończy się wyciszeniem. Na czacie dość jasno określiłem, że to działanie nieodpowiednie i wyjaśniłem wszystko. Kolejne tego typu przypadki będą pociągać za sobą stosowne konsekwencje.

37 minutes ago, mistaker said:

Według mojego systemu, nie widzę żebyś miał konta alternatywne. Takie zachowanie jest oczywiści naganne.

To czy ktoś ma konta alternatywne rozstrzyga system. Posiadając weryfikację 2 poziomu "KYC" kończy wszelkie dywagacje na temat konta alternatywnego.

Czyli system poszedł mocno na łatwizne jak wystarczy mieć kyc2 żeby nie szukać altów  😜 . Ale patrząc z  perspektywy kasyna to akurat dla niego pasuje jak ludzie robia alty bo hajs sie zgadza 

• Moderator
9 hours ago, wszechmogacy said:

Czyli system poszedł mocno na łatwizne jak wystarczy mieć kyc2 żeby nie szukać altów  😜 . Ale patrząc z  perspektywy kasyna to akurat dla niego pasuje jak ludzie robia alty bo hajs sie zgadza 

System nie poszedł na łatwiznę. Po prostu nie można zaprzeczyć prawdziwości złożonego dokumentu nie mając dowodu na to. Oskarżanie kogoś o fałszerstwo po prostu nie było by na miejscu.

• Moderator
12 hours ago, Bulbi90 said:

a system i tak jest nie do konca tak jak powinien... bo z tymi kyc2 to nie problem przeciez ... wystarczy na kogos powiedzmy z rodziny zrobic i juz masz alta na legalu lol ;d

Niestety nic na to nie poradzę. Członkowie rodziny mogą mieć również konto na Stake.

A zaczniecie coś robić z graczami którzy zbierają deszcze na innych czatach? Na przykład gracz BigZen zbiera deszcze na innych i żadnych konsekwencji za to nie dostał. Więc zasady dla każdego są takie same czy ktoś ma tutaj immunitet?

IMG_20230712_203216.jpg

to jak to jest ze mod moze byc rainfarmerem? 

bez jakich kolwiek konsekwencji

• Moderator
9 hours ago, Diaxowyludek said:

A zaczniecie coś robić z graczami którzy zbierają deszcze na innych czatach? Na przykład gracz BigZen zbiera deszcze na innych i żadnych konsekwencji za to nie dostał. Więc zasady dla każdego są takie same czy ktoś ma tutaj immunitet?

IMG_20230712_203216.jpg

to jak to jest ze mod moze byc rainfarmerem? 

bez jakich kolwiek konsekwencji

Wyjaśnię kilka spraw.

1. Przede wszystkim jeżeli ktoś nie pisze niczego na innym czacie, a otrzyma deszcze to nie jest "rainfarming" i nie ma za to konsekwencji. Wyjaśniałem to wielokrotnie na czacie Stake.

2. Wklejony został zrzut ekranu z zewnętrznej aplikacji. Nie stanowi to żadnego dowodu i nigdy w żadnej sprawie nie będzie stanowić. Zrzuty ekranu z zewnętrznych aplikacji są po prostu ignorowane, nawet zrzut ekranu z live czatu Stake jest weryfikowany przez log.

8 hours ago, mistaker said:

Wyjaśnię kilka spraw.

1. Przede wszystkim jeżeli ktoś nie pisze niczego na innym czacie, a otrzyma deszcze to nie jest "rainfarming" i nie ma za to konsekwencji. Wyjaśniałem to wielokrotnie na czacie Stake

Czyli można skakać po czatach pod warunkiem, że piszę się tylko w jednym?

• Moderator
4 minutes ago, Kosi55 said:

Czyli można skakać po czatach pod warunkiem, że piszę się tylko w jednym?

Można wejść na inny czat pod warunkiem, że nie będzie się nic pisać. Tak. Wyjątkiem są czaty ogólne : angielski, sport i challenges - piszemy tylko po angielsku.