Moderator mistaker Posted July 14, 2023 Author Moderator Share #26 Posted July 14, 2023 8 hours ago, Pacjent2137 said: przecież takie podejscie to jest zapraszanie do czynnej turystyki:) Kampisz czat HR i jak widzisz ze dima sie pali to wchodzisz na czat rosyjski i liczysz na deszcz. Taka jest decyzja Stake. Nie dyskutuje z tym. Moja opinia w tej kwestii jest bez znaczenia. Mamy swoje zalecenia i się do nich stosujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted July 14, 2023 Author Moderator Share #27 Posted July 14, 2023 Chciałem tu przytoczyć ToS strony - 12.7 In the event that Stake believes a Player of the Service is abusing or attempting to abuse a bonus or other promotion or is likely to benefit through abuse or lack of good faith from a policy adopted by Stake, then Stake may, at its sole discretion, deny, withhold, or withdraw from any Player any bonus or promotion, or terminate that Player’s access to the Services, the Software, and/or lock that Player’s account, either temporarily or permanently. Mute będzie na tej podstawie dozwolony za wykorzystanie bug'u. Bardzo mocno odradzam "turystykę" gdyż tu nie chodzi o farmienie deszczy, a o bardzo poważne złamanie umowy użytkowania strony. Ja będę z tej strony patrzył na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wszechmogacy Posted July 14, 2023 Share #28 Posted July 14, 2023 20 hours ago, Pacjent2137 said: przecież takie podejscie to jest zapraszanie do czynnej turystyki:) Kampisz czat HR i jak widzisz ze dima sie pali to wchodzisz na czat rosyjski i liczysz na deszcz. Ale jeżeli moderator tego czatu uzna to za złamanie regulaminu to masz muta nawet jak nic nie napiszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted July 14, 2023 Author Moderator Share #29 Posted July 14, 2023 1 minute ago, wszechmogacy said: Ale jeżeli moderator tego czatu uzna to za złamanie regulaminu to masz muta nawet jak nic nie napiszesz. To bardziej złamanie ToS niż regulaminu Live Chat. Co jest jeszcze gorsze i może skończyć się poważną konsekwencją. wszechmogacy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosi55 Posted July 14, 2023 Share #30 Posted July 14, 2023 1 hour ago, mistaker said: Chciałem tu przytoczyć ToS strony - 12.7 In the event that Stake believes a Player of the Service is abusing or attempting to abuse a bonus or other promotion or is likely to benefit through abuse or lack of good faith from a policy adopted by Stake, then Stake may, at its sole discretion, deny, withhold, or withdraw from any Player any bonus or promotion, or terminate that Player’s access to the Services, the Software, and/or lock that Player’s account, either temporarily or permanently. Mute będzie na tej podstawie dozwolony za wykorzystanie bug'u. Bardzo mocno odradzam "turystykę" gdyż tu nie chodzi o farmienie deszczy, a o bardzo poważne złamanie umowy użytkowania strony. Ja będę z tej strony patrzył na to. Ale czy deszcz od gracza można traktować jako bonus od Stake? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted July 14, 2023 Author Moderator Share #31 Posted July 14, 2023 36 minutes ago, Kosi55 said: Ale czy deszcz od gracza można traktować jako bonus od Stake? Tip od gracza z pewnością nie. Rain jest przydzielany losowo przez systemowy program, więc użycie konta to nadużycia modułu systemu Stake będzie złamaniem ToS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosi55 Posted July 14, 2023 Share #32 Posted July 14, 2023 1 hour ago, mistaker said: Tip od gracza z pewnością nie. Rain jest przydzielany losowo przez systemowy program, więc użycie konta to nadużycia modułu systemu Stake będzie złamaniem ToS. Czyli jak zmienie kanał czatu z PL na inny oprócz tych dla wszystkich i złapie rain on gracza to nie zostanę ukarany, a jak od bota to wtedy łamie ToS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacjent2137 Posted July 14, 2023 Share #33 Posted July 14, 2023 1 hour ago, Kosi55 said: Czyli jak zmienie kanał czatu z PL na inny oprócz tych dla wszystkich i złapie rain on gracza to nie zostanę ukarany, a jak od bota to wtedy łamie ToS? Moim zdaniem tak ,to taka stejkowa wersja rosyjskiej ruletki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wszechmogacy Posted July 14, 2023 Share #34 Posted July 14, 2023 Deszcz to deszcz, czy od bota czy od gracza zapewne nie ma różnicy i będą kary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted July 15, 2023 Author Moderator Share #35 Posted July 15, 2023 Generalnie jesteście świadomi co do używania systemów stake, wiec nie ma tu rosyjskiej ruletki. Wystarczy korzystać z czatu lokalnego i ogólnych i żadnych problemów z tym nie ma i nie będzie. Inne działania są po prostu niewskazane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosi55 Posted July 15, 2023 Share #36 Posted July 15, 2023 To może warto by sprecyzować ten punkt regulaminu, żeby nie było miejsca na inną interpretację niż ta właściwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wszechmogacy Posted July 15, 2023 Share #37 Posted July 15, 2023 3 hours ago, Kosi55 said: To może warto by sprecyzować ten punkt regulaminu, żeby nie było miejsca na inną interpretację niż ta właściwa. Miejmy nadzieje że nie długo będzie to naprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted July 15, 2023 Author Moderator Share #38 Posted July 15, 2023 4 hours ago, Kosi55 said: To może warto by sprecyzować ten punkt regulaminu, żeby nie było miejsca na inną interpretację niż ta właściwa. Nie da się nigdy napisać regulaminu bez możliwości różnych interpretacji. Podałem proste zasady na 0 problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barti2k33 Posted July 15, 2023 Share #39 Posted July 15, 2023 Chciałbym Pozdrowić Serdecznie Pana Mistakera Essa Modziu mistaker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbi90 Posted July 20, 2023 Share #40 Posted July 20, 2023 On 7/14/2023 at 5:44 PM, mistaker said: Chciałem tu przytoczyć ToS strony - 12.7 In the event that Stake believes a Player of the Service is abusing or attempting to abuse a bonus or other promotion or is likely to benefit through abuse or lack of good faith from a policy adopted by Stake, then Stake may, at its sole discretion, deny, withhold, or withdraw from any Player any bonus or promotion, or terminate that Player’s access to the Services, the Software, and/or lock that Player’s account, either temporarily or permanently. Mute będzie na tej podstawie dozwolony za wykorzystanie bug'u. Bardzo mocno odradzam "turystykę" gdyż tu nie chodzi o farmienie deszczy, a o bardzo poważne złamanie umowy użytkowania strony. Ja będę z tej strony patrzył na to. a co jak moderator tak robi ? jakie wtedy konsekwencje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacjent2137 Posted July 27, 2023 Share #41 Posted July 27, 2023 wytłumaczcie mi jedno jak to jest że ktoś wkleja pojedyncze emotki i to nie jnest traktowane jako spam a jak ja wkleiłerm strofe wiersza leopolda staffa w 3 częsciach ze względu na ograniczenia czatu (180 znaków) to nie doisć że dostałem mute na 30 dni za spam to jeszcze uwaga TOXIC Przez ogród mój szatan szedł smutny śmiertelnie I zmienił go w straszną, okropną pustelnię... Z ponurym, na piersi zwieszonym szedł czołem I kwiaty kwitnące przysypał popiołem, (1 cześć) Trawniki zarzucił bryłami kamienia I posiał szał trwogi i śmierć przerażenia... Aż, strwożon swym dziełem, brzemieniem ołowiu Położył się na tym kamiennym pustkowiu, (2 część) By w piersi łkające przytłumić rozpacze, I smutków potwornych płomienne łzy płacze... (3 część) dodatkowo w odwołąniu zobaczyłęm coś takiego "Ponownie stwierdzam że nikogo nie interesuje na kasynie temat prywatnych spraw." no to jak ma to sie do tego że spiman co chwila kogos wypytuje na temat życiua prywatnego czy zawodowego?hipokryzja pełną mordą jak widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted July 27, 2023 Author Moderator Share #42 Posted July 27, 2023 17 minutes ago, Pacjent2137 said: wytłumaczcie mi jedno jak to jest że ktoś wkleja pojedyncze emotki i to nie jnest traktowane jako spam a jak ja wkleiłerm strofe wiersza leopolda staffa w 3 częsciach ze względu na ograniczenia czatu (180 znaków) to nie doisć że dostałem mute na 30 dni za spam to jeszcze uwaga TOXIC Przez ogród mój szatan szedł smutny śmiertelnie I zmienił go w straszną, okropną pustelnię... Z ponurym, na piersi zwieszonym szedł czołem I kwiaty kwitnące przysypał popiołem, (1 cześć) Trawniki zarzucił bryłami kamienia I posiał szał trwogi i śmierć przerażenia... Aż, strwożon swym dziełem, brzemieniem ołowiu Położył się na tym kamiennym pustkowiu, (2 część) By w piersi łkające przytłumić rozpacze, I smutków potwornych płomienne łzy płacze... (3 część) dodatkowo w odwołąniu zobaczyłęm coś takiego "Ponownie stwierdzam że nikogo nie interesuje na kasynie temat prywatnych spraw." no to jak ma to sie do tego że spiman co chwila kogos wypytuje na temat życiua prywatnego czy zawodowego?hipokryzja pełną mordą jak widzę Czatu nie zaśmiecamy wklejaniem poezji. To jest czat na stronie hazardowej. Czy mamy pozwolić na wklejanie "Pana Tadeusza"? Odpowiedź brzmi nie, nie możemy pozwolić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacjent2137 Posted July 27, 2023 Share #43 Posted July 27, 2023 (edited) 24 minutes ago, mistaker said: Czatu nie zaśmiecamy wklejaniem poezji. To jest czat na stronie hazardowej. Czy mamy pozwolić na wklejanie "Pana Tadeusza"? Odpowiedź brzmi nie, nie możemy pozwolić. to czemu pozwalacie na spam emotkami albo pisanie bezsensownych wiadomości typu "meh meh meh łosymsiet"? albo czemu na czacie czasami są prowadzone tak abstrakcyjne rozmowy przy których maryna i dupa huzara nadaje sie na literackiego nobla? w dodatu dalej nie rozumiem tłumaczenia jakoby czat hazardowy nie był od omawiania prywatnych spraw.Ryba psuje sie od głowy i to co napisał spiman to czysta hipokryzja gdyż to on w 90% przypadków wypytuje o sprawy prywatne gdyż mnie też nagabywał niejednokrotnie..Mista ty też piszesz o chemii wiec jak to potraktować?albo piszemy o numerkach keno albo mnożniku limbo albo milczymy.Uważam że moderacja jest wybiórcza -karmisz to masz lepiej btw brzydko pluć na L Staffa tak samo brzydko pluć na E Stachure ale widać rapsy "żondzom" a pan tadeusz jest do dupy Edited July 27, 2023 by Pacjent2137 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted July 27, 2023 Author Moderator Share #44 Posted July 27, 2023 20 minutes ago, Pacjent2137 said: to czemu pozwalacie na spam emotkami albo pisanie bezsensownych wiadomości typu "meh meh meh łosymsiet"? albo czemu na czacie czasami są prowadzone tak abstrakcyjne rozmowy przy których maryna i dupa huzara nadaje sie na literackiego nobla? w dodatu dalej nie rozumiem tłumaczenia jakoby czat hazardowy nie był od omawiania prywatnych spraw.Ryba psuje sie od głowy i to co napisał spiman to czysta hipokryzja gdyż to on w 90% przypadków wypytuje o sprawy prywatne gdyż mnie też nagabywał niejednokrotnie..Mista ty też piszesz o chemii wiec jak to potraktować?albo piszemy o numerkach keno albo mnożniku limbo albo milczymy.Uważam że moderacja jest wybiórcza -karmisz to masz lepiej btw brzydko pluć na L Staffa tak samo brzydko pluć na E Stachure ale widać rapsy "żondzom" a pan tadeusz jest do dupy Jeżeli nie rozumiesz tego co napisałem, to nie umiem wyjaśnić już tego bardziej dobitnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacjent2137 Posted July 27, 2023 Share #45 Posted July 27, 2023 (edited) 21 minutes ago, mistaker said: Jeżeli nie rozumiesz tego co napisałem, to nie umiem wyjaśnić już tego bardziej dobitnie. to jest szukanie dziury w całym, wklejenie strofy podzielonej na 3 części ze względu ograniczenia czatu nie uważam za spam,czy jesli bym w ciagu minuty napisał czesć michu,czesć buku i jeszcze na koniec wkleił emotkę żółtej mordy trzepiącej śmietane to czy bym dostał bana za spam ?no nie sądzę ,po drugie juz dawniej wklejałem wiersze za twoim pozwoleniem i nie było kłopotów a teraz raptem kłopot jest:) Ja wiem że to nie z twej strony problem nastąpił ale bronienie tak niesprawiedliwej decyzji 30 dniowego bana zakrawa o szyderczy żart.To tyle z mojej strony aaa i juz wiecej nie pisz na czacie że nie lubisz truskawek bo #cytatywielkichludzi "Ponownie stwierdzam że nikogo nie interesuje na kasynie temat prywatnych spraw." życze wysokich wygranych każdemu mam nadzieje że napisałem poprawnie po polsku i pan polonista mnie nie dojedzie Edited July 27, 2023 by Pacjent2137 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted July 27, 2023 Author Moderator Share #46 Posted July 27, 2023 12 minutes ago, Pacjent2137 said: to jest szukanie dziury w całym, wklejenie strofy podzielonej na 3 części ze względu ograniczenia czatu nie uważam za spam,czy jesli bym w ciagu minuty napisał czesć michu,czesć buku i na jeszcze na koniec wkleił emotkę żółtej mordy trzepiącej śmietane to czy bym dostał bana?no nie sądzę ,po drugie juz dawniej wklejałem wiersze za twoim pozwoleniem i nie było kłopotów a teraz raptem kłopot jest:) Ja wiem że to nie z twej strony problem nastąpił ale bronienie tak niesprawiedliwej decyzji 30 dniowego bana zakrawa o szyderczy żart.To tyle z mojej strony aaa i juz wiecej nie pisz na czacie że nie lubisz truskawek bo #cytatywielkichludzi "Ponownie stwierdzam że nikogo nie interesuje na kasynie temat prywatnych spraw." życze wysokich wygranych każdemu mam nadzieje że napisałem poprawnie po polsku i pan polonista mnie nie dojedzie Dobrze powiem to inaczej, czy wszedł byś do kasyna (nieinternetowego) i zacząłbyś na głos cytować poezje? Chyba nie bardzo. Nie ma żadnej różnicy. Czasem kiedy rozmowy są prowadzone przez jakiś czas często w kontekście pojawiają się zagadnienia albo cytaty. Jednak są pisane w sposób zrozumiały. Zobacz swój czat log. Tego kompletnie nie da się zrozumieć i ty się dziwisz wyciszeniom? Ja nie. wszechmogacy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacjent2137 Posted July 27, 2023 Share #47 Posted July 27, 2023 (edited) 36 minutes ago, mistaker said: Dobrze powiem to inaczej, czy wszedł byś do kasyna (nieinternetowego) i zacząłbyś na głos cytować poezje? Chyba nie bardzo. Nie ma żadnej różnicy. Czasem kiedy rozmowy są prowadzone przez jakiś czas często w kontekście pojawiają się zagadnienia albo cytaty. Jednak są pisane w sposób zrozumiały. Zobacz swój czat log. Tego kompletnie nie da się zrozumieć i ty się dziwisz wyciszeniom? Ja nie. A co złego jest w cytowaniu dobrej poezji czym to sie różni od paradowania po ulicy z głosnikiem BT i puszczaniu rapsów??pisze jak piszę,nie robię tego specjalnie i każdy kto mnie zna troche dłużej wie o tym,czym sie rózni mój styl pisania np od spamu np bazingii?nie widze róznicy,albo pisania pierdoletów na czacie w stylu łogień w szopie aby sie załapać na deszcz?.Uważam ze niektórzy marnują swój polonistyczny potencjał na tym czacie zamiast nauczać sól ziemi-narybku z podstawówki Proponuje też dawać bany (skoro mnie nie można rozczytać)za dysortografie np ujżał,curka,arbóz itp itd :)albo jesteście konsekwentni albo nie. Edited July 27, 2023 by Pacjent2137 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator mistaker Posted July 27, 2023 Author Moderator Share #48 Posted July 27, 2023 29 minutes ago, Pacjent2137 said: pisze jak piszę,nie robię tego specjalnie i każdy kto mnie zna troche dłużej wie o tym,czym sie rózni mój styl pisania np od spamu np bazingii?nie widze róznicy,albo pisania pierdoletów na czacie w stylu łogień w szopie aby sie załapać na deszcz?.Uważam ze niektórzy marnują swój polonistyczny potencjał na tym czacie zamiast nauczać sól ziemi-narybku z podstawówki Proponuje też dawać bany (skoro mnie nie można rozczytać)za dysortografie np ujżał,curka,arbóz itp itd :)albo jesteście konsekwentni albo nie. Masz pisać abyś był zrozumiany przez każdego, a nie tych co Ciebie znają. Banów za dysortografię nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacjent2137 Posted July 27, 2023 Share #49 Posted July 27, 2023 (edited) 5 hours ago, mistaker said: Masz pisać abyś był zrozumiany przez każdego, a nie tych co Ciebie znają. Banów za dysortografię nie będzie. więc czemu są bany za nietencjonalne przestawianie literek? a zresztą ta całą dyskusja wyglada jak dupa,wy macie swoją i ja mam swoje elo i EOT btw w norymberdze też sie tak tłumaczyli-rozkazy cała sytuacja jest nie normalna,można pytać ile kóz dzis wydoiłęs,ile wyremontowałeś aut ,ile zagazowałeś kur #pdk,ale nie można pytać gdzie mieszkasz więc gdzie sens?Dodatkowo jest zakaz wysyłąnia publicznych tipów poniżej 2 usd,ja to rozumiem ale.........dlaczego jak szlachta z niebieskim nickiem robi takie bieda trivki i wysałą po 30 -1usd to wtedy raptem można ? czyżby wasze "prawo":działało wybiórczo? i proszę nie pisać ze to potwierdzenie wysłania wygranej trivi bo sami ustanowliście twarde prawo że ponizej 2 usd nie ma się pojawiac jako publiczny tip Edited July 27, 2023 by Pacjent2137 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigZen Posted August 29, 2023 Share #50 Posted August 29, 2023 Godzina 19:29 gracz @Madzia32 Rain Farming niemiecki chat Godzina 18;52 18;51 Gracz slepynaboj Francuski chat 1 minute ago, BigZen said: Godzina 19:29 gracz @Madzia32 Rain Farming niemiecki chat Godzina 18;52 18;51 Gracz slepynaboj Francuski chat @wszechmogacyTak jak prosiles tak zrobilem Madzia32 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment